Sfantul Bartolomeu | Bilete de avion ieftine

In prezent nu exista aeroporturi active in Saint Barthelemy. Poti calatori spre Saint Barthelemy din/catre locatii alternative si din apropiere.

Bilete de avion (dus) Sfantul Bartolomeu ➔

Saint Barthelemy Miami Internaţional
31 Octombrie 2023
SBH
SBH
escale
MIA
MIA
Saint Barth Commuter
Saint Barth Co… + ...
Saint Barthelemy San José-Juan Santamaría
02 Decembrie 2023
SBH
SBH
escale
SJO
SJO
Saint Barth Commuter
Saint Barth Co… + ...
Saint Barthelemy Monterrey Gen Mariano Escobedo
26 Octombrie 2023
SBH
SBH
escale
MTY
MTY
Saint Barth Commuter
Saint Barth Co… + ...
Mai multe oferte de bilete

Saint-Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor în Insulele Antile și o colectivitate de peste mări franceză. Ca parte a Franței, este parte a Uniunii Europene ca Regiune ultraperiferică. În urma unui referendum din anul 2003 cu privire la statutul administrativ al regiunii Guadelupa, arondismentul Insulele din nord, din care făceau parte insulele Saint Barthélemy și partea franceză a insulei Saint Martin, au aprobat reorganizarea sub forma unei colectivități de peste mări cu asamblare unică…
Saint-Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor în Insulele Antile și o colectivitate de peste mări franceză. Ca parte a Franței, este parte a Uniunii Europene ca Regiune ultraperiferică. În urma unui referendum din anul 2003 cu privire la statutul administrativ al regiunii Guadelupa, arondismentul Insulele din nord, din care făceau parte insulele Saint Barthélemy și partea franceză a insulei Saint Martin, au aprobat reorganizarea sub forma unei colectivități de peste mări cu asamblare unică, spre deosebire de restul regiunii Guadelupa care a votat împotriva. În urma acestui vot și a deciziilor Parlamentului francez, insulele au format o colectivitate separată în cursul anului 2007.

Tari langa - Sfantul Bartolomeu

Hoteluri in Sfantul Bartolomeu
Hoteluri | Sfantul Bartolomeu
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023