Saint Kitts si Nevis

Calatoria ta catre Saint Kitts si Nevis incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Saint Kitts si Nevis, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Saint Kitts si Nevis a fost vizitata de aproape 116,000 turisti.

Informatii despre tara - Saint Kitts si Nevis

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Basseterre
  • Populatie: 46,204
  • Cod de apelare: +1869
  • Valuta: XCD ($)
  • Bloc regional: CARICOM (Caribbean Community)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 1 martie 2021STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Frontierele au fost deschise începând cu 31 octombrie 2020. Începând cu 31 octombrie a.c., este obligatorie prezentarea la frontieră a formularului de autorizare a călătoriei completat (www.knatravelform.kn), precum și a unui rezultat negativ al testului molecular negativ pentru SARS-CoV-2, emis cu 72 ore anterior călătoriei și efectuat la un laborator acreditat ISO/IEC 17025. La aeroport se va efectua o verificare a temperaturii și a formularului sus-menționat. Este necesar ca vizitatorii să instaleze aplicația SKB COVID-19 pe telefoanele mobile și să o utilizeze în primele 14 zile de ședere. Pentru vizitele de până la 7 zile, vizitatorii sunt liberi să participe la toate

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular