Sfantul Martin | Bilete de avion ieftine

In prezent, exista 1 aeroporturi active in Saint Martin. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Cele mai ieftine zboruri catre Sfântul Martin

Paris Insula Sfântul Martin
COUNTRY_FR Franta COUNTRY_MF Sfantul Martin
12-10-2022 escala
SFG
Kingston, Jamaica Insula Sfântul Martin
COUNTRY_JM Jamaica COUNTRY_MF Sfantul Martin
16-10-2022 escala
SFG
Cape Town Insula Sfântul Martin
COUNTRY_ZA Africa de Sud COUNTRY_MF Sfantul Martin
25-10-2022 escala
SFG
Moscova Insula Sfântul Martin
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_MF Sfantul Martin
25-10-2022 escala
SFG
Sankt Petersburg Insula Sfântul Martin
COUNTRY_RU Rusia COUNTRY_MF Sfantul Martin
30-09-2022 escala
SFG

Aeroporturi in Sfantul Martin

Saint Martin SFG
Saint Martin SFG
Mergi la Saint Mar…

Orase in Sfantul Martin

Insula Sfântul Martin
Insula Sfântul Martin

Mergi la Saint Martin

Restrictii de calatorie si Covid - Sfantul Martin

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in aceasta perioada. Pentru a vedea restrictiile actualizate verifica aici: Conditii de calatorie - Sfantul Martin


Insula Sfântul Martin (neerlandeză Sint Maarten; franceză Saint-Martin) este o insulă tropicală în nord-estul Caraibelor, la 250 km nord de Guadelupa și 240 km est de Puerto Rico. Insula, cu o suprafață de 98 km², este divizată în părți aproximativ egale între Franța și Olanda, fiind unul dintre cele mai mici teritorii locuite partajate între două națiuni. Partea de sud a insulei este numită Sint Maarten și face parte din Regatul Țărilor de Jos iar partea nordică a insulei este numită Saint-Mar…
Insula Sfântul Martin (neerlandeză Sint Maarten; franceză Saint-Martin) este o insulă tropicală în nord-estul Caraibelor, la 250 km nord de Guadelupa și 240 km est de Puerto Rico. Insula, cu o suprafață de 98 km², este divizată în părți aproximativ egale între Franța și Olanda, fiind unul dintre cele mai mici teritorii locuite partajate între două națiuni. Partea de sud a insulei este numită Sint Maarten și face parte din Regatul Țărilor de Jos iar partea nordică a insulei este numită Saint-Martin și este parte din regiunea de peste mări franceză Guadelupa.

Principalele orașe de pe insulă sunt Marigot, în partea franceză, și Philipsburg, în partea olandeză. Partea franceză are o suprafață de 53,20 km² iar în 2004 populația ei era de 33.102 ceea ce înseamnă o densitate a populației de 622 loc/km². Partea olandeză are o suprafață de 34 km² iar în 2001 populația ei era de 30.594, ceea ce reprezintă o densitate a populației de 900 loc/km².