Samoa

Zboruri directe catre Samoa

Australia - Samoa

Calatoria ta catre Samoa incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Samoa, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Samoa a fost vizitata de aproape 164,000 turisti.

Informatii despre tara - Samoa

Informatii

  • Regiune: Oceania, Polinezia
  • Capitala: Apia
  • Populatie: 194,899
  • Cod de apelare: +685
  • Valuta: WST (T)

Alerte de calatorie

Ar trebui sa evitati deplasarile in aceasta tara, daca este posibil.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre & nbsp; -... Acest lucru nu se aplică cetățenilor și rezidenților din Samoa Pasagerii trebuie să completeze un "Declarație de sănătate Card" Pasagerii cu vârsta sub 18 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pasagerii care sosesc din Fiji trebuie să fi fost în Fiji timp de cel puțin 28 de zile înainte de sosire. pasagerii care călătoresc prin intermediul Nadi (NAN) din Kiribati, Marshall Isl., Micronezia (statele Federale), Nauru, Palau, Samoa (american), Solomon Isl., Tonga, Tuvalu, Vanuatu sau din Tokelau sau Wallis și Futuna, trebuie să aibă dovada că ei au rămas în insulă pentru cel puțin ultimele 28 de zile Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical imprimat cu un negativ Coronavirus (COVID-19) rezultatul testului emis cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire. și & nbsp; - o „Ministerul Sănătății de lichidare“, care pot

Vezi detalii

Companii aeriene care zboara catre Samoa

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular