San Marino

San Marino
San Marino
Hoteluri ieftine | Zboruri - San Marino
Cele mai ieftine zboruri catre San Marino

Calatoria ta catre San Marino incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre San Marino, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 San Marino a fost vizitata de aproape 84,000 turisti.

Informatii despre tara - San Marino

Informatii

  • Regiune: Europa de Sud
  • Capitala: City of San Marino
  • Populatie: 33,005
  • Cod de apelare: +378
  • Valuta: EUR (€)

Alerte de calatorie

Ar trebui sa evitati deplasarile in aceasta tara, daca este posibil.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre Acest lucru nu se aplică: cetățeni sau rezidenți din Italia; < li>pasagerii care călătoresc în interes de afaceri; pasagerii care călătoresc din motive de sănătate de urgență; personalul medical care călătoresc de serviciu; pasagerii care călătoresc din motive de urgență; pasagerii se întorc prin Italia în țara lor de reședință; pasagerii care sosesc din Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda (Rep.), Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția sau Marea Britanie. < / ul>permise de ședere eliberate de Italia care au expirat între 31 ianuarie și 31 iulie 2020 sunt considerate valabile până la 31 august 2020.

Vezi detalii

Tari vecine - San Marino

Companii aeriene care zboara catre San Marino

    Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

    Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular