Sao Tome si Principe | Bilete de avion ieftine & Informatii


In prezent, exista 2 aeroporturi active in Sao Tome and Principe. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete avion (dus) Sao Tome si Principe ➔

Sao Tome International Principe
Afrijet Business Service
TMS PCP
02 Iunie 2024
direct
PCP
Sao Tome International Libreville
Afrijet Business Service
TMS LBV
02 Iunie 2024
direct
LBV
Sao Tome International Luanda
TAAG Angola Airlines
TMS LAD
24 Iunie 2024
direct
LAD

Aeroporturi in Sao Tome si Principe

Orase in Sao Tome si Principe (IATA)


São Tomé și Príncipe, oficial Republica Democrată São Tomé și Príncipe [Sf. Toma și insula Prințului] (în portugheză República Democrática de São Tomé e Príncipe), este o țară insulară situată în Golful Guineei, în largul coastei ecuatoriale vestice a Africii Centrale. Este formată din două arhipelaguri în jurul celor două insule principale São Tomé și Príncipe, aflate la o distanță de aproximativ 150 km una de cealaltă și la aproximativ 250 și 225 km de coasta de nord-vest a Gabonului. Cu o po…
São Tomé și Príncipe, oficial Republica Democrată São Tomé și Príncipe [Sf. Toma și insula Prințului] (în portugheză República Democrática de São Tomé e Príncipe), este o țară insulară situată în Golful Guineei, în largul coastei ecuatoriale vestice a Africii Centrale. Este formată din două arhipelaguri în jurul celor două insule principale São Tomé și Príncipe, aflate la o distanță de aproximativ 150 km una de cealaltă și la aproximativ 250 și 225 km de coasta de nord-vest a Gabonului. Cu o populație de 201.800 de locuitori (estimare oficială din 2018), São Tomé și Principe este al doilea cel mai mic și al doilea cel mai puțin populat stat suveran african, după Seychelles.

Insulele au fost nelocuite până la descoperirea lor de către exploratorii portughezi în secolul al XV-lea. Colonizate treptat și construindu-se așezări treptat de-a lungul secolului al XVI-lea, ele au servit în mod colectiv drept un centru comercial și comercial vital pentru comerțul cu sclavi din Atlantic. Solul vulcanic bogat și proximitatea față de ecuator au făcut din São Tomé și Principe un loc ideal pentru cultivarea zahărului, urmat mai târziu de culturi comerciale precum cafeaua și cacao; economia profitabilă a plantațiilor depindea în mare măsură de sclavii africani. Ciclurile de neliniște socială și instabilitate economică din secolele al XIX-lea și al XX-lea au culminat cu independența pașnică din 1975. De atunci, São Tomé și Principe a rămas una dintre cele mai stabile și mai democratice țări din Africa.

Populația din São Tomé și Principe este predominantă de origine africană și metisă, iar cei mai mulți sunt creștini. Moștenirea dominației portugheze este vizibilă și în cultura, obiceiurile și muzica țării, care îmbină influențele europene și africane. São Tomé și Principe este un stat membru fondator al Comunității țărilor de limbă portugheză.

Preturile medii in Sao Tome si Principe

Paine alba (500 kg) 1.32 €
File de pui (1 kg) 17.50 €
Apa (1,5l) 0.77 €
Bere locala (0,5 l) 1.00 €
Sticla de vin 6.00 €

Masa (1 persoana) 17.50 €
McMeal (McDonalds) 8.50 €
Bere locala (0,5 l) 0.55 €
Cappuccino 1.75 €
Apa (0,33 l) 0.87 €

Benzina (1l) 1.20 €

Apartament (1 dormitor) 145.00 €
Apartament (3 dormitoare) 600.00 €

1 m2 (în afara centrului) 209.06 €

Salariul mediu net lunar 376.67 €
Rata dobanzii ipotecare 7.38

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Sao Tome si Principe
Preturile sunt actualizate din numbeo.com

Hoteluri in Sao Tome si Principe
Hoteluri | Sao Tome …
Companii aeriene care zboara catre Sao Tome si Principe

Tari langa - Sao Tome si Principe

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate