Arabia Saudita | Bilete de avion ieftine & Informatii


In prezent, exista 28 aeroporturi active in Saudi Arabia. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete avion (dus) Romania ➔ Arabia Saudita

Bucureşti Otopeni Jeddah
10 Martie 2024
OTP
OTP
direct
JED
JED
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Bucureşti Otopeni Riyadh
13 Mai 2024
OTP
OTP
escale
RUH
RUH
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Bucureşti Otopeni Dammam
06 Aprilie 2024
OTP
OTP
escale
DMM
DMM
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Arabia Saudita ➔

Dammam Zayed International
10 Mai 2024
DMM
DMM
direct
AUH
AUH
Wizz Air Abu Dhabi
Wizz Air Abu D…
Jeddah Abha
28 Mai 2024
JED
JED
direct
AHB
AHB
flyadeal
flyadeal
Dammam Roma Fiumicino
10 Octombrie 2024
DMM
DMM
direct
FCO
FCO
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
Mai multe oferte de bilete

Arabia Saudită (în arabă السعودية; as-Su‘ūdiyyah sau as-Sa‘ūdiyyah), oficial, denumită Regatul Arabiei Saudite (arabă المملكة العربية السعودية al-Mamlakah al-‘Arabiyyah as-Su‘ūdiyyah) este cea mai mare țară din Peninsula Arabă și cea mai mare țară arabă din Asia de Vest. Se învecinează cu Iordania la nord, cu Irak - la nord și nord-est, cu Kuweit, Qatar, Bahrain și Emiratele Arabe Unite la est, Oman - la sud și sud-est și Yemen - la sud. De asemenea, are o coastă maritimă de mari dimensiuni, în…
Arabia Saudită (în arabă السعودية; as-Su‘ūdiyyah sau as-Sa‘ūdiyyah), oficial, denumită Regatul Arabiei Saudite (arabă المملكة العربية السعودية al-Mamlakah al-‘Arabiyyah as-Su‘ūdiyyah) este cea mai mare țară din Peninsula Arabă și cea mai mare țară arabă din Asia de Vest. Se învecinează cu Iordania la nord, cu Irak - la nord și nord-est, cu Kuweit, Qatar, Bahrain și Emiratele Arabe Unite la est, Oman - la sud și sud-est și Yemen - la sud. De asemenea, are o coastă maritimă de mari dimensiuni, în partea estică aflându-se Golful Persic, iar în partea vestică aflându-se Marea Roșie. Este numită "Țara celor doua moschei sfinte", o referință la Mecca și Medina, cele mai sfinte locuri ale Islamului. Aderări mai importante: O.N.U. (1945), Liga Arabă, OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol).
Hoteluri in Arabia Saudita
Hoteluri | Arabia Saudita

Tari langa - Arabia Saudita

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate