Swaziland

Calatoria ta catre Swaziland incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Swaziland, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Swaziland a fost vizitata de aproape 782,000 turisti.

Informatii despre tara - Swaziland

Informatii

  • Regiune: Africa de Sud
  • Capitala: Lobamba
  • Populatie: 1,132,657
  • Cod de apelare: +268
  • Valuta: SZL (L)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 30.12.2020  STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Riscul de infectare cu SARS-CoV-2 în Regatul Eswatini rămâne ridicat. Începând cu luna octombrie 2020, orice persoană căreia i se permite intrarea pe teritoriul național este obligată să prezinte un test molecular (tip PCR) cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore. În cazul neprezentării unui astfel de test, persoana în cauză este obligată să îl efectueze în aeroportul internațional și să intre în carantină într-un centru specializat, de stat, pe propria cheltuială. La data de 23 noiembrie 2020, prim-ministrul Regatului a declarat ridicarea stării de urgență, cu menținerea măsurilor de protecție adoptate anterior, printre care purtarea măștii, interzicerea adunărilor publice și respectarea distanțării social

Vezi detalii

Tari vecine - Swaziland

Companii aeriene care zboara catre Swaziland

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular