Trinidad si Tobago | Bilete de avion ieftine

In prezent, exista 2 aeroporturi active in Trinidad and Tobago. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Cele mai ieftine zboruri catre Trinidad și Tobago

Londra Port of Spain
COUNTRY_GB Marea Britanie COUNTRY_TT Trinidad si Tobago
27-09-2022 direct
POS
Caracas Port of Spain
COUNTRY_VE Venezuela COUNTRY_TT Trinidad si Tobago
10-10-2022 escala
POS
Amsterdam Port of Spain
COUNTRY_NL Olanda COUNTRY_TT Trinidad si Tobago
28-09-2022 escala
POS
Istanbul Tobago
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TT Trinidad si Tobago
10-10-2022 escala
TAB
Istanbul Port of Spain
COUNTRY_TR Turcia COUNTRY_TT Trinidad si Tobago
08-10-2022 escala
POS

Restrictii de calatorie si Covid - Trinidad si Tobago

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in aceasta perioada. Pentru a vedea restrictiile actualizate verifica aici: Conditii de calatorie - Trinidad si Tobago


Trinidad și Tobago (în engleză Trinidad and Tobago, pronunție engleză: /ˌtrɪnɨdæd ənd tɵˈbeɪɡoʊ/), oficial denumită Republica Trinidad și Tobago (în engleză Republic of Trinidad and Tobago), este o țară insulară formată din două insule principale, Trinidad și Tobago, și din numeroase insule mai mici, situate la 11 km de coasta nordică a Americii de Sud (Venezuela), în Marea Caraibelor și la 130 de kilometri sud de Grenada, făcând parte din Antilele Mici. Are granițe maritime cu Barbados la nor…
Trinidad și Tobago (în engleză Trinidad and Tobago, pronunție engleză: /ˌtrɪnɨdæd ənd tɵˈbeɪɡoʊ/), oficial denumită Republica Trinidad și Tobago (în engleză Republic of Trinidad and Tobago), este o țară insulară formată din două insule principale, Trinidad și Tobago, și din numeroase insule mai mici, situate la 11 km de coasta nordică a Americii de Sud (Venezuela), în Marea Caraibelor și la 130 de kilometri sud de Grenada, făcând parte din Antilele Mici. Are granițe maritime cu Barbados la nord-este, cu Grenada la nord-vest, cu Guyana la sud-est și cu Venezuela la sud și la vest. Majoritatea populației este concentrată în insula Trinidad. Insula Tobago este mult mai mică, având aproximativ 6% din suprafața țării și 4% din populație. Economia se bazează în principal pe industria petrolului. Un eveniment important în viața insulelor este carnavalul care se ține anual și care atrage turiști din toată lumea.

Insula Trinidad a fost locuită timp de secole de către popoare native amerindiene, înainte de a deveni o colonie în cadrul Imperiului Spaniol, după sosirea lui Cristofor Columb în 1498. Guvernatorul spaniol Don José María Chacón a predat insula unei flote britanice aflată sub comanda lui Sir Ralph Abercromby în 1797. În aceeași perioadă, insula Tobago a fost transferată către coloniștii spanioli, britanici, francezi, olandezi și curlandezi de mai multe ori decât oricare altă insulă din Caraibe. Trinidad și Tobago au fost cedate britanicilor în 1802 ca urmare a Tratatului de la Amiens și au fost unificate în 1889. Trinidad și Tobago și-au obținut independența în 1962, devenind republica în 1976.Trinidad și Tobago are al treilea cel mai mare PIB pe cap de locuitor bazat pe paritatea puterii de cumpărare (PPP) din America, după Statele Unite și Canada. Este recunoscută de Banca Mondială ca o economie cu venituri mari. Spre deosebire de majoritatea națiunilor și teritoriilor din Caraibe, care se bazează foarte mult pe turism, economia din Trinidad este în primul rând industrială, cu accent pe petrol și petrochimie; o mare parte din bogăția națiunii este derivată din rezervele sale mari de petrol și gaze naturale.Trinidad și Tobago este bine cunoscută pentru culturile sale africane și indiene, reflectate în timpul marilor sărbători: Carnavalul și Dīpāvali, fiind recunoscută și ca fiind locul de naștere al steelpan, limbo și al stilurilor de muzică precum calypso, soca, rapso, parang, chutney și chutney soca.

Preturile medii in Trinidad si Tobago

Paine alba (500 kg) 1.92 €
File de pui (1 kg) 6.22 €
Apa (1,5l) 1.11 €
Bere locala (0,5 l) 1.75 €
Sticla de vin 16.42 €

Masa (1 persoana) 7.69 €
McMeal (McDonalds) 6.29 €
Bere locala (0,5 l) 1.40 €
Cappuccino 3.06 €
Apa (0,33 l) 0.72 €

Bilet dus 0.91 €
Taxi start 0.84 €
Taxi (1 km) 0.70 €
Taxi (o ora de așteptare) 1.68 €
Benzina (1l) 0.78 €

Apartament (1 dormitor) 322.14 €
Apartament (3 dormitoare) 630.44 €

De baza (electricitate, incalzire, apa, gunoi) 49.59 €
Tarif mobil preplatit 1 minut 0.19 €
Internet (60 Mbps) 46.48 €

1 m2 (în afara centrului) 1,198.25 €

Salariul mediu net lunar 779.78 €
Rata dobanzii ipotecare 5.74

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Trinidad si Tobago
Preturile sunt actualizate zilnic din numbeo.com