Trinidad si Tobago | Bilete de avion ieftine & Informatii


In prezent, exista 2 aeroporturi active in Trinidad and Tobago. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete avion (dus) Trinidad si Tobago ➔

Port Of Spain A. N. R. Robinson International
Caribbean Airlines
POS TAB
01 August 2024
direct
TAB
Port Of Spain Bridgetown
Caribbean Airlines
POS BGI
08 Noiembrie 2024
direct
BGI
Port Of Spain Kingstown
Caribbean Airlines
POS SVD
25 Mai 2024
direct
SVD

Aeroporturi in Trinidad si Tobago

Orase in Trinidad si Tobago (IATA)


Trinidad și Tobago (sau Trinidad-Tobago) (în engleză Trinidad and Tobago, ), oficial denumită Republica Trinidad și Tobago (în engleză Republic of Trinidad and Tobago), este o țară insulară formată din două insule principale, Trinidad și Tobago, și din numeroase insule mai mici, situate la 11 km de coasta nordică a Americii de Sud (Venezuela), în Marea Caraibelor și la 130 de kilometri sud de Grenada, făcând parte din Antilele Mici. Are granițe maritime cu Barbados la nord-este, cu Grenada la…
Trinidad și Tobago (sau Trinidad-Tobago) (în engleză Trinidad and Tobago, ), oficial denumită Republica Trinidad și Tobago (în engleză Republic of Trinidad and Tobago), este o țară insulară formată din două insule principale, Trinidad și Tobago, și din numeroase insule mai mici, situate la 11 km de coasta nordică a Americii de Sud (Venezuela), în Marea Caraibelor și la 130 de kilometri sud de Grenada, făcând parte din Antilele Mici. Are granițe maritime cu Barbados la nord-este, cu Grenada la nord-vest, cu Guyana la sud-est și cu Venezuela la sud și la vest. Majoritatea populației este concentrată în insula Trinidad. Insula Tobago este mult mai mică, având aproximativ 6% din suprafața țării și 4% din populație. Economia se bazează în principal pe industria petrolului. Un eveniment important în viața insulelor este carnavalul care se ține anual și care atrage turiști din toată lumea.

Insula Trinidad a fost locuită timp de secole de către popoare native amerindiene, înainte de a deveni o colonie în cadrul Imperiului Spaniol, după sosirea lui Cristofor Columb în 1498. Guvernatorul spaniol Don José María Chacón a predat insula unei flote britanice aflată sub comanda lui Sir Ralph Abercromby în 1797. În aceeași perioadă, insula Tobago a fost transferată către coloniștii spanioli, britanici, francezi, olandezi și curlandezi de mai multe ori decât oricare altă insulă din Caraibe. Trinidad și Tobago au fost cedate britanicilor în 1802 ca urmare a Tratatului de la Amiens și au fost unificate în 1889. Trinidad și Tobago și-au obținut independența în 1962, devenind republica în 1976.Trinidad și Tobago are al treilea cel mai mare PIB pe cap de locuitor bazat pe paritatea puterii de cumpărare (PPP) din America, după Statele Unite și Canada. Este recunoscută de Banca Mondială ca o economie cu venituri mari. Spre deosebire de majoritatea națiunilor și teritoriilor din Caraibe, care se bazează foarte mult pe turism, economia din Trinidad este în primul rând industrială, cu accent pe petrol și petrochimie; o mare parte din bogăția națiunii este derivată din rezervele sale mari de petrol și gaze naturale.Trinidad și Tobago este bine cunoscută pentru culturile sale africane și indiene, reflectate în timpul marilor sărbători: Carnavalul și Dīpāvali, fiind recunoscută și ca fiind locul de naștere al steelpan, limbo și al stilurilor de muzică precum calypso, soca, rapso, parang, chutney și chutney soca.

Preturile medii in Trinidad si Tobago

Paine alba (500 kg) 2.04 €
File de pui (1 kg) 7.45 €
Apa (1,5l) 1.07 €
Bere locala (0,5 l) 1.86 €
Sticla de vin 16.25 €

Masa (1 persoana) 7.45 €
McMeal (McDonalds) 6.77 €
Bere locala (0,5 l) 1.49 €
Cappuccino 3.09 €
Apa (0,33 l) 0.71 €

Bilet dus 0.81 €
Taxi start 0.95 €
Taxi (1 km) 0.81 €
Taxi (o ora de așteptare) 13.54 €
Benzina (1l) 0.83 €

Apartament (1 dormitor) 338.15 €
Apartament (3 dormitoare) 657.54 €

De baza (electricitate, incalzire, apa, gunoi) 57.26 €
Abonament lunar pentru telefonul mobil 39.94 €
Internet (60 Mbps) 46.99 €

1 m2 (în afara centrului) 1,402.69 €

Salariul mediu net lunar 733.53 €
Rata dobanzii ipotecare 5.63

Preturile sunt calculate ca medie pentru toate orasele in Trinidad si Tobago
Preturile sunt actualizate din numbeo.com

Hoteluri in Trinidad si Tobago
Hoteluri | Trinidad si …

Tari langa - Trinidad si Tobago

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate