Low-cost air companies

Multi Operator

ZborDirect combina zborurile ale mai multor operatori aerieni pentru a forma conexiuni low-cost. Biletele sunt emise de ZborDirect pentru itinerariul deplin cu check-in online automat pentru toate segmentele de zbor.

Norwegian Air

Norwegian este a sasea companie low cost din lume cu un personal mai mare de 7 000 de persoane. Compania opereaza zboruri spre mai mult de 150 destinatii din lume si transporta in siguranta mai mult de 30 milioane de pasageri anual.

Ryanair

Ryan Air este pionerul zborurilor low cost din Europa. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca in Europa.

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 100 milioane de pasageri timp de 12 ani - un rezultat bun pentru acest gigant low cost.

Laudamotion

Lauda Motion GmbH este o companie aeriana austriaca low-cost cu sediul in Concorde Business Park din Schwechat, Austria, langa Viena.

Air Baltic

Air Baltic este cea mai mare companie din Tarile Baltice cu baze operationale in aeroporturile din Riga, Tallin si Vilnius.