Care sunt avantajele ZborDirect?

Un bilet de avion nu este doar un loc in avion dar un set intreg de servicii care fac o calatorie confortabila si sigura. Nu conteaza doar compania care opereaza zborul, conteaza si unde cumperi biletele.

Pe zbordirect.com iti rezervi mai mult decat un bilet de avion - o calatorie confortabila, sigura si pentru orice buget. Cum facem asta?

ZborDirect utilizeaza si dezvolta propriul motor conectat direct la operatorii low-cost parteneri, fara intermediul sistemelor globale de distributie - utilizate de majoritatea agentiilor online. Astfel putem sa oferim preturi mai avantajoase Pasagerilor. Partenerii verificati ne permit sa oferim Pasagerilor ceva si mai important - siguranta - verificata de-a lungul timpului.

Rezervarea de bilete are loc online si automatizat, dar cateodata este nevoie de interventia unui agent calificat. Echipa noastra este formata doar din agenti pregatiti corespunzator care stiu ce sa faca in orice situatie.

Tehnologiile performante si o echipa calificata - asa reusim sa facem diferenta si sa oferim cele mai comode servicii pentru Pasagerii care pretuiesc timpul si banii. 

Zboruri directe si conexiuni low-cost

Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct la cei mai mari operatori cu tarif redus din Europa si iti ofera cele mai ieftine zboruri - toate intr-un loc - la un click distanta.

Rezervare simpla si rapida

Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum faci rezervarea - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

Minimum date personale

Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. In caz de anulare a rezervarii aceste date raman la tine. Ti le solicitam doar dupa finalizarea rezervarii pentru efectuarea inregistrarii la zbor si procesam si stocam in siguranta doar pentru rezervarea data.

In cazul in care rezervi bilete ale operatorilor cu check-in la aeroport gratuit, nu mai trebuie sa ne furnizezi date personale de identificare. Pasaportul/cartea de identitate si numarul de confirmare al operatorului sunt suficiente pentru inregistrare la zbor in aeroport.

Check-in online automat

Toti operatorii low-cost ofera check-in online gratuit. Dar nu si automat - trebuie sa ai grija sa-l faci la timp. Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa-ti faci check-in-ul online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare in telefonul mobil - modern si confortabil.

 Asistenta calificata si sigura

Oricine a rezervat pe site-ul oficial al unui transportator aerian stie cat este de greu sa te conectezi cu un operator call-center - 3 minute este timpul mediu de asteptare. Cu ZborDirect nu mai trebuie sa astepti pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24/24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - online sau pe telefon.


Daca stii cum sa facem rezervarea si calatoria ta si mai placute - te rugam sa ne contactezi cu sugestia ta - pentru ca parerea fiecarui Pasager conteaza.

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si fara sa cheltui o avere.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.