Companii aeriene

Va rugam sa introduceti un caracter din numele companiei aeriene ...

Aici poti sa gasesti informatii utile despre cele mai importante companii aeriene din lume. Destinatii, program zboruri directe, termeni si conditii generale, disponibilitatea si conditiile inregistrarii online (check-in), dimensiuni bagaje, tarife pentru modificarea rezervarilor si alte informatii importante despre operatorii aerieni. Informatia este actualizata non-stop.

Ryanair

Ryanair este pionerul zborurilor low cost din Europa si incepand cu anul 2018 - cea mai mare companie aeriana europeana. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca liber in Europa.

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 200 milioane de pasageri timp de 15 ani si dispune de 25 de baze operationale in regiune.

Laudamotion

Laudamotion este compania aerianа low-cost austriaca Nr. 1. Sediul companiei este la Viena, dar se concentreaza si pe bazele din Dusseldorf si Stuttgart. Compania aeriana austriaca ofera tarife flexibile si orientate spre client pentru toate zborurile sale.

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Norwegian Air

Norwegian este a sasea companie low cost din lume cu un personal mai mare de 7 000 de persoane. Compania opereaza zboruri spre mai mult de 150 destinatii din lume si transporta in siguranta mai mult de 30 milioane de pasageri anual.

Air Baltic

Air Baltic este cea mai mare companie din Tarile Baltice cu baze operationale in aeroporturile din Riga, Tallin si Vilnius si este considerata cea mai punctuala companie aeriana din lume. Operatorul ofera bilete cu pret redus pentru zboruri directe in Europa, Scandinavia, Rusia, CSI si Orientul Mijlociu.

SunExpress

Güneș Ekspress Havacılık A.Ș., care opereaza cu denumirea comerciala de SunExpress, este o companie aeriana turca cu sediul in Antalya. Aceasta opereaza zboruri programate si charter de pasageri catre diverse destinatii din Europa, Asia si Africa de Nord. Este si operatorul zborului direct programat (sezonier) Bucuresti - Antalya.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri