Companii aeriene

Va rugam sa introduceti un caracter din numele companiei aeriene ...

Aici poti sa gasesti informatii utile despre cele mai importante companii aeriene din lume. Destinatii, program zboruri directe, termeni si conditii generale, disponibilitatea si conditiile inregistrarii online (check-in), dimensiuni bagaje, tarife pentru modificarea rezervarilor si alte informatii importante despre operatorii aerieni. Informatia este actualizata non-stop.

Swiss

Swiss International Airlines, cunoscuta si sub denumirea prescurtata "Swiss", este compania nationala al Elvetiei, care opereaza zboruri programate in Europa si in America de Nord, America de Sud, Africa si Asia. Aeroportul din Zurich serveste ca baza principala, Aeroportul Geneva ca oras focus. Sediul sau central se afla la EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, langa Basel, Elvetia si un birou pe aeroportul din Zurich din Kloten, Elvetia. Sediul juridic al companiei se afla la Basel.

Alitalia

Alitalia este compania nationala al Italiei. Compania isi are sediul central in Fiumicino, Roma, Italia. Principalul sau hub este Aeroportul Leonardo da Vinci – Fiumicino, Roma, iar baza secundara este pe Aeroportul Linate, Milano. Alte aeroporturi principale sunt Aeroportul Catania – Fontanarossa, Milano Malpensa, Aeroportul Palermo si Napoli.

Scoot

Scoot Tigerair Pte Ltd, care functioneaza ca Scoot, este o companie aeriana low-cost din Singapore, detinuta de Singapore Airlines. Acesta a lansat zboruri pe 4 iunie 2012 pe rutele de cursa medie si lunga din Singapore, cu preponderenta spre China si India. Initial, flota lui Scoot era formata din avioane Boeing 777 obtinute de la Singapore Airlines.

FlyEgypt

FlyEgypt este o companie aeriana egipteana low-cost si charter cu sediul central in Cairo.

Pan Pacific Airlines

Pan Pacific Airlines este o companie aeriana cu servicii complete cu sediul in Filipine. Bazele sale principale sunt Aeroportul International Kalibo, Aeroportul International Mactan-Cebu si Aeroportul International Clark cu zboruri catre Seul, Busan si Muan.

Pakistan International Airlines

Pakistan International Airlines (Urdu: پاکستان انٹرنیشنل ایئر لائنز; PIA, Urdu: پی‌آئی‌اے) este transportatorul national al Pakistanului. Principalul sau hub este Aeroportul International Jinnah din Karachi, in timp ce Aeroportul International Allama Iqbal din Lahore, iar Aeroportul International Islamabad servesc ca noduri secundare.

Air Vanuatu

Air Vanuatu este o companie aeriana cu sediul central in Casa Air Vanuatu, Port Vila, Vanuatu. Este transportatorul national al Vanuatu, care opereaza in Australia, Noua Zeelanda si destinatii din Pacificul de Sud. Baza principala este Aeroportul International Bauerfield, Port Vila.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri