Companii aeriene

Va rugam sa introduceti un caracter din numele companiei aeriene ...

Aici poti sa gasesti informatii utile despre cele mai importante companii aeriene din lume. Destinatii, program zboruri directe, termeni si conditii generale, disponibilitatea si conditiile inregistrarii online (check-in), dimensiuni bagaje, tarife pentru modificarea rezervarilor si alte informatii importante despre operatorii aerieni. Informatia este actualizata non-stop.

Laudamotion

Laudamotion este compania aerianа low-cost austriaca Nr. 1. Sediul companiei este la Viena, dar se concentreaza si pe bazele din Dusseldorf si Stuttgart. Compania aeriana austriaca ofera tarife flexibile si orientate spre client pentru toate zborurile sale.

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 200 milioane de pasageri timp de 15 ani si dispune de 25 de baze operationale in regiune.

Air Baltic

Air Baltic este cea mai mare companie din Tarile Baltice cu baze operationale in aeroporturile din Riga, Tallin si Vilnius si este considerata cea mai punctuala companie aeriana din lume. Operatorul ofera bilete cu pret redus pentru zboruri directe in Europa, Scandinavia, Rusia, CSI si Orientul Mijlociu.

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Norwegian Air

Norwegian este a sasea companie low cost din lume cu un personal mai mare de 7 000 de persoane. Compania opereaza zboruri spre mai mult de 150 destinatii din lume si transporta in siguranta mai mult de 30 milioane de pasageri anual.

Ryanair

Ryanair este pionerul zborurilor low cost din Europa si incepand cu anul 2018 - cea mai mare companie aeriana europeana. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca liber in Europa.

Lot Airlines

LOT Polish Airlines este transportatorul national al Poloniei. Cu sediul la Varsovia si stabilit la 29 decembrie 1928, este una dintre cele mai vechi companii aeriene active din lume. Majoritatea zborurilor sunt operate din baza sa principala din Aeroportul Varsovia Chopin. LOT este membru al Star Alliance.

FlyOne

Fly One este una dintre cele trei companii aeriene care opereaza in Republica Moldova. Este o companie tanara care opereaza o retea de destinatii in Europa, Rusia si Israel. Incepand cu 2020 operatorul lanseaza primul zbor direct din Chisinau spre aeroportul Frankfurt Hahn (HHN).

Flydubai

flydubai este o companie aeriana low-cost, detinuta de guvern, cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Compania aeriana opereazA peste 100 de destinatii în Orientul Mijlociu, Africa, Asia si Europa.


Acestea sunt cele mai populare companii aeriene.
Nu ti-ai gasit compania? Aici avem toti operatorii activi

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri