Companii aeriene

Va rugam sa introduceti un caracter din numele companiei aeriene ...

Aici poti sa gasesti informatii utile despre cele mai importante companii aeriene din lume. Destinatii, program zboruri directe, termeni si conditii generale, disponibilitatea si conditiile inregistrarii online (check-in), dimensiuni bagaje, tarife pentru modificarea rezervarilor si alte informatii importante despre operatorii aerieni. Informatia este actualizata non-stop.

Yamal Airlines

Yamal Airlines (rusa: ОАО «Авиационная транспортная компания« Ямал », OAO Aviacionnaja transportnaja kompania« Yamal ») este o companie aeriana cu sediul in Salekhard, Yamalo-Nenets, regiunea autonoma Okrug, Rusia. Acesta opereaza servicii regionale de pasageri.

Stobart Air

Stobart Air, incorporata legal ca Stobart Air Unlimited Company este o companie aeriana regionala irlandeza cu sediul in Dublin. Acesta opereaza servicii programate sub brandurile Aer Lingus Regional, Flybe, BA CityFlyer si KLM Cityhopper in numele proprietarilor respectivi. Stobart Air are baze de operare la Cork si Dublin pentru Aer Lingus Regional si la London Southend pentru Flybe.

Widerøe

Widerøes Flyveselskap AS (Widerøe) este o companie aeriana norvegiana si este cea mai mare companie aeriana regionala care opereaza in tarile nordice.

Air India Express

Air India Express este o companie aeriana low-cost indiana cu sediul central in Kochi, Kerala. Acesta este operat de Air India Express Limited (AIEL), o filiala detinuta integral de compania aeriana a companiei de pavilion din India Air India. Acesta opereaza in jur de 600 de zboruri pe saptamana catre mai mult de 30 de destinatii, inclusiv Orientul Mijlociu si Asia de Sud-Est.

Peach

Peach, oficial Peach Aviation (ピ ー チ ・ ア ビ エ ー シ ョ ン 株式会社, Pīchi Abiēshon Kabushiki Gaisha), este un transportor bugetar cu sediul in Japonia. Sediul central se afla la etajul al cincilea din Kensetsu-to (to 棟, Kensetsu-tō) pe proprietatea Aeroportului International Kansai din Izumisano, Prefectura Osaka. Peach are hub-uri pe Aeroportul International Kansai din Osaka si pe Aeroportul Naha de pe insula Okinawa.

Air Tahiti Nui

Air Tahiti Nui este o companie aeriana franceza cu sediul central in Papeete, Tahiti, Polinezia Franceza, Franta. Acesta opereaza curse lungi de la baza sa principala de pe Aeroportul International Faa'a.

Ryanair

Ryanair este pionerul zborurilor low cost din Europa si incepand cu anul 2018 - cea mai mare companie aeriana europeana. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca liber in Europa.

Azur Air Ukraine

Azur Air Ucraina, pana in octombrie 2015 UTair-Ucraina, (ucraineana: ЮТейр-Україна, rusa: ЮТэйр-Украина) este o companie aeriana ucraineana cu sediul pe Aeroportul International Boryspil. A fost o filiala a copmaniei ruse UTair Aviation.

Nepal Airlines

Nepal Airlines Corporation (Nepali: नेपाल वायुसेवा निगम), cunoscuta anterior drept Royal Nepal Airlines (Nepali: शाही नेपाल वायुसेवा), este transportatorul aerian national al Nepalului. Este cea mai veche companie aeriana a tarii. In afara bazei sale principale de la Aeroportul International Tribhuvan, Kathmandu, compania aeriana opereaza servicii interne in Nepal si servicii de transport mediu in Asia.

Acestea sunt cele mai populare companii aeriene.
Nu ti-ai gasit compania? Aici avem toti operatorii activi

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri