Compania aeriana low-cost - Blue Air

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Operatorul se dezvolta dinamic si se pozitioneaza ca un transportator aerian de zboruri low cost. Blue Air are o flota performanta, pilotii experimentati, rutele variate si exclusive, eficienta maxima a costurilor. Avand certificare IOSA Blue Air a demonstrat ca asigura la un nivel inalt siguranta zborului, securitatea la sol si verificarea tehnica a aeronavelor.

Flota Blue Air este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si seria 737-800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri. Desi ofera in continuare preturi extrem de accesibile, Blue Air lucreaza zi de zi ca seviciile sa fie net superioare celorlalti competitori.

 INFO

0B

Blue Air

Code (IATA): 0B

Code (ICAO): BMS

Tara: Romania

Fondata: 2004

Destinatii (tari): 17

Numar aeronave: 15

Varsta aeronave: 23.6

Conditii de transport generale

 Bagaj gratuit
55x40x20cm
 Schimbare nume
Nu
Minori neinsotiti
Nu
Check-in
Check-in la aeroport gratuit
 Animale de companie
Da
 Schimbare data
50 EUR
taxa se aplica adaugator la diferenta dintre zborul confirmat si zborul nou

A fost utila informatia de pe aceasta pagina?

Apreciaza-ne cu un like
Distribuie si prietenilor

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri