Companii aeriene - Parteneri ZborDirect

Spre deosebire de majoritatea agentiilor online - noi lucram doar cu companii aeriene selectate. Criteriile minime de selectare ZborDirect sunt: siguranta certificata a operatiunilor aeriene, regularitatea zborurilor, politica tarifara echitabila si reactia prompta la solicitarile Pasagerilor.

Pentru a asigura cel mai mic pret pentru Clientii nostri lucram doar cu operatori aerieni low-cost - cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa.

Multi Operator

ZborDirect combina zborurile ale mai multor operatori aerieni pentru a forma conexiuni low-cost. Biletele sunt emise de ZborDirect pentru itinerariul deplin cu check-in online automat pentru toate segmentele de zbor.

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 100 milioane de pasageri timp de 12 ani - un rezultat bun pentru acest gigant low cost.

Ryanair

Ryan Air este pionerul zborurilor low cost din Europa. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca in Europa.

Norwegian Air

Norwegian este a sasea companie low cost din lume cu un personal mai mare de 7 000 de persoane. Compania opereaza zboruri spre mai mult de 150 destinatii din lume si transporta in siguranta mai mult de 30 milioane de pasageri anual.

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Laudamotion

Lauda Motion GmbH este o companie aeriana austriaca low-cost cu sediul in Concorde Business Park din Schwechat, Austria, langa Viena.

Air Baltic

Air Baltic este cea mai mare companie din Tarile Baltice cu baze operationale in aeroporturile din Riga, Tallin si Vilnius.

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri