Companii aeriene - Parteneri ZborDirect

Spre deosebire de majoritatea agentiilor online - noi lucram doar cu companii aeriene selectate si verificate. Criteriile minime si obligatorii de selectare sunt: siguranta certificata a operatiunilor aeriene, regularitatea zborurilor, politica de preturi echitabila si reactia prompta la solicitarile Pasagerilor.

Pentru a asigura cel mai mic pret pentru Clientii nostri, lucram doar cu operatori aerieni low-cost - cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa.

Companiile aeriene partenere au trecut cu brio testul timpului in toate situatiile posibile - de la simple reprogramari de zboruri si pana la cazuri de forta majora. Colaborarea cu parteneri verificati si selectati ne ofera sentimentul de certitudine ca Pasagerul nostru beneficiaza de cea mai moderna deservire, cel mai mic pret, zboruri confortabile si in primul rand - siguranta zborurilor fara compromisuri.

Multi Operator

ZborDirect combina zborurile ale mai multor operatori aerieni pentru a forma conexiuni low-cost. Biletele sunt emise de ZborDirect pentru itinerariul deplin cu check-in online automat pentru toate segmentele de zbor.

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 200 milioane de pasageri timp de 15 ani si dispune de 25 de baze operationale in regiune.

Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romana dupa traficul de pasageri. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 12 ani si este singurul operator roman cu baze autorizate in mai mult de 3 tari din Europa.

Ryanair

Ryanair este pionerul zborurilor low cost din Europa si incepand cu anul 2018 - cea mai mare companie aeriana europeana. Modelul inovator economic, fara optiuni inutile, a revolutionat industria aeriana si a permis publicului larg sa calatoreasca liber in Europa.

Laudamotion

Laudamotion este compania aerianа low-cost austriaca Nr. 1. Sediul companiei este la Viena, dar se concentreaza si pe bazele din Dusseldorf si Stuttgart. Compania aeriana austriaca ofera tarife flexibile si orientate spre client pentru toate zborurile sale.

Norwegian Air

Norwegian este a sasea companie low cost din lume cu un personal mai mare de 7 000 de persoane. Compania opereaza zboruri spre mai mult de 150 destinatii din lume si transporta in siguranta mai mult de 30 milioane de pasageri anual.

Air Baltic

Air Baltic este cea mai mare companie din Tarile Baltice cu baze operationale in aeroporturile din Riga, Tallin si Vilnius si este considerata cea mai punctuala companie aeriana din lume. Operatorul ofera bilete cu pret redus pentru zboruri directe in Europa, Scandinavia, Rusia, CSI si Orientul Mijlociu.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri