Compania aeriana low-cost Wizz Air

Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est. Operatorul a transportat in siguranta mai mult de 100 milioane de pasageri timp de 12 ani - un rezultat bun pentru acest gigant low cost.

Operatorul aerian utlizeaza aparate de zbor noi, ale caror intretinere tehnica este asigurata de Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de intretinere din lume. Regularitatea si gradul de satisfacere a Pasagerilor este foarte inalta si, in acelasi timp, compania este unul din liderii globali in aviatia civila - nu mai putin de 15 milioane pasageri / an.

Wizz Air detine o flota de mai mult de 80 de avioane noi Airbus A320 si Airbus A321 CEO.

Compania opereaza in prezent zboruri in peste 410 rute in Europa si in afara Europei.

Zboruri low-cost - Wizz Air

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri