Ai nevoie de ajutor?

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne cu orice solicitare sau vorbeste cu un Agent. Noi suntem aici pentru a solutiona toate solicitarile pentru calatoriile tale. In caz de urgenta suntem la dispozitia Pasagerilor 24/24.

Solicitarile generale, de preturi si de oferte vor fi procesate in orele de lucru ale Agentiei cu prioritate de ordine prin toate modalitatile disponibile pe site.

FAQ

Intrebari si raspunsuri Informatii importante Intrebari si raspunsuri frecvente, informatii importante despre zboruri si bilete. Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea D-voastra, va rugam sa ne contactati.

Online

Suport Online Messenger Email Conectati-va online la Serviciul Suport si expediati solicitarea D-voastra unui Agent. Solicitarea D-voastra va fi prelucrata cu prioritate de ordine.

Apel

+373 22 837 237

24/24 pentru Pasageri
Va rugam sa asteptati 5 tonuri de apel

Pentru a vedea pretul unui bilet va rugam sa faceti o cautare pe zbordirect.com sau vedeti toate ofertele aici.

Oferte

 Abonament oferte

Aboneaza-te la ofertele noastre. ZborDirect selecteaza cele mai ieftine oferte de zboruri pentru cele mai populare destinatii si le expediaza pe email.

Sediu

Agentie: OPTIMVEST GROUP SRL

Marca comerciala: ZborDirect

Oficiu operational: MD-2012 Moldova, Chisinau, str. Puskin 22, of. 206 (Complexul Casa Presei).

Adresa juridica: Moldova, Chisinau, str. Kiev 5 , of. 5

Instructii rezervare bilete

ZborDirect este un motor online de bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa caute, sa cumpere bilete de avion si sa se inregistreze la zbor repede, comod si automatizat.

Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

Vezi detalii:Instructii rezervare bilete

A fost utila informatia de pe aceasta pagina?

Apreciaza-ne cu un like
Distribuie si prietenilor

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri