Ai nevoie de ajutor?

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne si iti vom raspunde cat de curand posibil la orice solicitare, sugestie sau observatie.

Chiar daca nu vindem bilete, spre deosebire de restul motoarelor de cautari, noi iti oferim si asistenta pentru rezervarile initiate pe zbordirect.com. Asistenta pentru rezervari se ofera doar pentru biletele confirmate cu tranzactia initiata pe zbordirect.com

Suportul este acordat pentru rezervarile efectuate prin zbordirect.com. Pentru alte rezervari solicitarile nu sunt procesate.

FAQ

Intrebari si raspunsuri Informatii importante Intrebari si raspunsuri frecvente, informatii importante despre zboruri si bilete. Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea D-voastra, va rugam sa ne contactati.

Online

Suport Online Messenger Email Conectati-va online la Serviciul Suport si expediati solicitarea D-voastra unui Operator. Solicitarea D-voastra va fi prelucrata cu prioritate de ordine.

Apel

+373 79895839
Pentru a vedea pretul unui bilet, va rugam, faceti o cautare pe zbordirect.com sau vedeti toate ofertele aici.

Oferte

 Abonament oferte

Aboneaza-te la ofertele noastre. ZborDirect selecteaza cele mai ieftine oferte de zboruri pentru cele mai populare destinatii si le expediaza pe email.

Sediu

Companie: OPTIMVEST GROUP SRL

Marca comerciala: ZborDirect

Oficiu operational: MD-2012 Moldova, Chisinau, str. Puskin 22, of. 206

Instructii rezervare bilete

ZborDirect este un motor online de cautare bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa gaseasca si sa cumpere bilete de avion repede, comod si sigur.

Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt...

Vezi detalii:Instructii rezervare bilete

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri