Agentia

Un bilet de avion nu este doar un loc in avion dar un set intreg de servicii care fac o calatorie confortabila si sigura. Nu conteaza doar compania care opereaza zborul, conteaza si unde cumperi biletele.

Pe zbordirect.com iti rezervi mai mult decat un bilet de avion - o calatorie confortabila, sigura si pentru orice buget. Cum facem asta?

ZborDirect utilizeaza si dezvolta propriul motor conectat direct la operatorii low-cost parteneri, fara intermediul sistemelor globale de distributie - utilizate de majoritatea agentiilor online. Astfel putem sa oferim preturi mai avantajoase Pasagerilor. Partenerii verificati ne permit sa oferim Pasagerilor ceva si mai important - siguranta - verificata de-a lungul timpului.

ZborDirect

ZborDirect este o Agentie online de bilete de avion low cost. Marca comerciala si site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, zd.md apartin companiei OPTIMVEST GROUP, inregistrata in Republica Moldova cu activitati in domeniul rezervarilor bilete de avion si serviciilor anexe transporturilor aeriene.

Scopul nostru este sa oferim servicii profesioniste, simple si operative Pasagerilor care doresc sa zboare comod si sigur.

Instructii rezervare

ZborDirect este un motor online de bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa caute, sa cumpere bilete de avion si sa se inregistreze la zbor repede, comod si automatizat. Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

ZborDirect FAQ

Cat costa un bilet spre Londra, sau orice alta destinatie?

Pentru a afla pretul unui bilet accesati zbordirect.com, introduceti itinerariul calatoriei, datele calendaristice exacte, numarul si tipul pasagerilor si efectuati o cautare. Preturile se pot schimba dinamic fiecare 10 minute in functie de locurile disponibile in aeronave. Preturile pentru orice zbor spre orice destinatie incep de la 19 euro si ajung pana la 400 de euro si mai mult. Nu este nici o diferenta in clasa de deservire, acestea sunt locuri in acelasi avion.

Biletele cu tarif extra redus se vand toate, de regula cu 2 luni inainte de zbor. Pentru perioadele de sezon "inalt" acestea se vand in mediu cu 6 luni inainte.

ZborDirect este la un click distanta, contacteaza-ne cu orice solicitare sau vorbeste cu un Agent. Noi suntem aici pentru a solutiona toate solicitarile pentru calatoriile tale. In caz de urgenta suntem la dispozitia Pasagerilor 24/24.

Solicitarile generale, de preturi si de oferte vor fi procesate in orele de lucru ale Agentiei cu prioritate de ordine prin toate modalitatile disponibile pe site.

Bucureşti → Doncaster
București → Bacău
Chișinău → Barcelona