Agentia

Instructii rezervare

ZborDirect este un motor online de bilete de avion low cost care permite Pasagerilor sa caute, sa cumpere bilete de avion si sa se inregistreze la zbor repede, comod si automatizat. Pentru a rezerva bilete veti avea nevoie doar de un computer sau dispozitiv mobil cu conexiune la internet si o adresa de email valida. Ofertele de pret sunt valabile la momentul afisarii ofertei si la efectuarea platii.

1 Cautare itinerariu de zbor

Pentru  a vedea ofertele accesati zbordirect.com selectati orasul de plecare si de destinatie, bifati dus-intors sau dus, alegeti in calendar datele de calatorie, indicati numarul de pasageri (adulti, copii si bebelusi) si efectuati cautarea. Daca doriti sa limitati cautarea la anumite aeroporturi puteti sa alegeti un aeroport anumit din orasul de plecare/destinatie (ofertele sunt limitate cu zborurile operate de partenerii agentiei). Lista de destinatii active poate fi accesata aici.

2 Selectare itinerariu si date pasageri

Pentru a vedea detalii complete despre zboruri si pretul total pentru toti pasagerii faceti click pe "Detalii despre zbor". Alegeti un itinerariu si introduceti datele pasagerilor (gen, prenume, nume de familie, email, telefon) pe pagina de rezervare a itinerariului de zbor. Tot aici puteti alege aditional bagaj de cala pentru fiecare pasager si segment de zbor. Bagajul de mana este inclus gratuit in toate rezervarile ZborDirect. Faceti cunostinta cu Termenii si conditiile Agentiei si ai Operatorului aerian si bifati campul de acceptare.

3 Achitare si confirmare bilete

Alegeti o modalitate de plata si efectuati plata. In caz de neefectuare a platii rezervarea va fi anulata automat. Biletele se confirma imediat dupa achitare. Modalitati de plata aici.

4 Check-in (inregistrare la zbor)

Pentru unii operatori check-in la aeroport este gratuit, in acest caz nu mai trebuie sa faceti nimic dupa confirmarea biletelor. Trebuie sa va prezentati la ghiseul de check-in la aeroport cu documentul de calatorie si numarul de confirmare al operatorului.

Daca pentru zborul D-voastra este obligatoriu check-in online, ZborDirect ofera acest serviciu automat. Dupa confirmarea platii, urmeaza sa completati si sa salvati datele din pasaport/buletin ale tuturor pasagerilor. Va rugam sa completati exact ca in documentele personale. Imediat dupa deschiderea procedurii de check-in operatorului aerian, agentia va efectua check-in-ul pasagerilor si va emite cartile de imbarcare / biletele de zbor. Trebuie sa va prezentati cu cartile de imbarcare imprimate sau pe dispozitiv mobil la aeroport, direct la controlul de securitate.

Data check-in-ului va fi indicata in Rezervare. Puteti completa datele pasagerilor in orice moment convenabil inainte de deschiderea procedurii de check-in.

Suport pe telefon / chat

Pentru orice intrebare referitor la rezervarile in curs de desfasurare sau deja efectuate pe ZborDirect puteti apela un agent pe unul din numerele de telefon afisate pe site, sau puteti contacta un reprezentat pe chat-ul disponibil pe site.

Agentii ZborDirect ofera asistenta doar in legatura cu ofertele afisate pe zbordirect.com la momentul solicitarii.

Modalitati de plata

Solicitarile pe telefon vor fi prelucrate in intervalul 09:00 - 19:00 (ora MD/RO, Sambata - zi de odihna).
Pentru biletele confirmate orarul este 07:00 - 22:00 (ora MD/RO, fara zi de odihna).

Bucureşti → Barcelona
Bucureşti → Roma
Bucureşti → Eilat