Cel mai ieftin bilet de avion

Covid-19 - Informatii actualizate despre calatoriile in perioada pandemiei

Covid-19: FAQ zboruri si restrictii de calatorie
Situatia cu zborurile si restrictiile de calatorie se schimba dinamic in fiecare zi. Echipa Zbo... Citește mai departe...
RO Restart 2021 | Cand se reiau zborurile in Romania
Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Romania si datele exacte cand incep sa fie... Citește mai departe...
MD Restart 2021 | Cand se reiau zborurile in Moldova
Pe aceasta pagina gasesti toate zborurile directe din Republica Moldova si datele exacte cand inc... Citește mai departe...
Cel mai ieftin bilet de avion

Mai sunt multi Pasageri care au calatoria deja planificata si cauta cel mai ieftin bilet dar in final ajung sa-l cumpere pe cel mai scump sau sa ramana fara locuri. Amanarea datei de rezervare si cumparare nu mai este o strategie buna in cazul rezervarilor de bilete de avion, desi era eficienta cu mai multi ani in urma.

Au trecut timpurile cand pe ultima suta de metri inainte de zbor companiile aeriene plasau oferte pentru a scapa de locurile libere in aeronava.

Operatorii low cost au schimbat regulile jocului. Locurile cu tarif scazut se vand garantat cu o luna doua inainte de zbor iar pasagerii business sunt gata sa plateasca pretul pentru ultimele locuri in aeronava.

Preturile la biletele low cost pornesc de la 19 euro, dar aceste locuri se vand cu maximum 2 luni inainte de zbor iar in sezonul inalt cu 6 luni inainte. Asa se explica diferenta mare de pret - in acelasi avion pretul poate ajunge la 400 euro. Nu este nici o diferenta in clasa de deservire, acestea sunt locuri in acelasi avion.

2 luni inainte de zbor este timpul ideal pentru a prinde un bilet cu adevarat ieftin, mai tarziu va fi garantat mai scump. Chiar daca va mai avea locuri disponibile cu tarif inalt, Operatorul aerian nu va scadea preturile pentru cursele si datele solicitate.

Biletele ieftine pentru sezonul "inalt" - Craciun, Paste, sarbatori nationale, perioada concediilor de vara - se vand si cu 6 luni inainte de zbor, iar pentru unele destinatii - imediat ce apar in vanzare.

Care este totusi modalitatea de a cumpara biletul cel mai ieftin? Trebuie doar sa faci rezervarea cu 2 luni inainte?

Bazandu-ne pe experienta proprie de rezervari putem recomanda un singur lucru Pasagerilor care doresc sa calatoreasca ieftin:

Ai de gand sa calatoresti undeva si ai in fata un bilet ieftin? Rezerva-l imediat, pe urma o sa fie tarziu!

Cand este mai bine sa cumperi bilete low-cost

Cand este cel mai ieftin bilet?
Cu totii dorim sa calatorim si sa cheltuim cat mai putin pe biletele de avion. Exista oare o formula secreta, zile si ore anumite cand biletele de avion sunt mai ieftine? ZborDirect a analizat tarifele operatorilor low-cost dar si a companiilor de linie pentru cele mai solicitate destinatii pentru a vedea cand totusi este cel mai bine sa-ti cu...
Citeste mai departe
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.