Servicii gratuite

Servicii gratuite

Toate biletele pe zbordirect.com, fara exceptie, includ in pachetul standard bagajul de mana si un lucru personal, check-in (inregistrare la zbor) automat, toate taxele aferente zborului. De asemenea este asigurat suportul din partea Agentilor calificati pe durata valabilitatii biletelor.

Locul in avion

Fiecare Pasager cu varsta mai mare de 24 luni beneficiaza de un loc in aeronava. Agentia efectueaza Rezervarea in dependenta de locurile disponibile la momentul rezervarii. Locul in aeronava se stabileste in dependenta de disponibilitatea locurilor si alti factori operationali. 

Copiii cu varsta mai mica de 24 luni (infanti) vor calatori in bratele pasagerului adult care ii insoteste. Pentru infanti se vor achita doar taxele de aeroport si cea de infant care in total incep de la 10 euro in dependenta de operatorul care efectueaza zborul.

Check-in / inregistrarea la zbor

Pentru toate biletele Agentia ofera serviciul de check-in online utilizand un sistem automat de inregistrare la zbor. Pentru fiecare Pasager vor fi emise Bilete electronice sau Carti de imbarcare in dependenta de operator.

In cazul operatorilor care ofera check-in la aeroport gratuit, acest serviciu va fi disponibil si pentru Pasagerii nostri.

Bagaje de mana

Pentru toate zborurile efectuate de partenerii agentiei, indiferent de clasa, bagajul de mana este inclus in pretul biletului.

Marimea si greutatea bagajului difera la fiecare Operator in parte in dependenta de tipul aeronavei, cerinte operationale sau comerciale dar nu poate fi mai mic decat: 8 kg.

Regula de baza la calcularea dimensiunilor bagajului de mana este ca bagajul sa poata fi amplasat sub scaunul din fata sau in compartimentul deasupra capului din aeronava.

Carucior pliant pentru copii

Pentru toate biletele emise de Agentie va fi inclus gratuit un carucior pliant pentru fiecare pasager infant (varsta 0 - 24 luni). Caruciorul va fi predat pentru transportare in cala pentru bagaje a aeronavei.


baggage

Servicii contra taxe aditionale

Bagaje de cala

Bagajul de cala este achizitionat pentru o taxa suplimentara care incepe de la 10 euro - 23 kg. Greutatea minima a bagajul de cala pentru toate zborurile va fi de 23 kg. Greutatea maxima a unui bagaj de cala - 32 kg.

Taxele de bagaj sunt calculate în funcție de:

  • Data calatoriei (sezon de varf, in afara sezonului)

  • De unde s-a achizitionat taxa (prin agentie sau la aeroport)

  • Greutatea bagajului de cala

Taxele de bagaj sunt cel putin de 2 ori mai mari in aeroport.

Bagajul de cala poate fi achizitionat (ca si alte servicii) cu pana la 24 ore inainte de zbor.

Loc anumit in avion

Un loc anumit in avion poate fi procurat pentru o taxa aditionala. Taxa este de la 2 euro pana la 10-15 euro in dependenta de cursa aeriana.

Pasagerul poate sa aleaga locuri in fata sau in spate, la fereastra sau in fotolii cu spatiu marit pentru picioare (extra leg-room).

 

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri