Informatii importante

Low cost airlines

Mai sunt multi Pasageri care au calatoria deja planificata si cauta cel mai ieftin bilet dar in final ajung sa-l cumpere pe cel mai scump sau sa ramana fara locuri. Amanarea datei de rezervare si cumparare nu mai este o strategie buna in cazul rezervarilor de bilete de avion, desi era eficienta cu mai multi ani in urma.

Bagaj de mana

Toate biletele pe zbordirect.com, fara exceptie, includ in pachetul standard bagajul de mana si un lucru personal, check-in (inregistrare la zbor) automat, toate taxele aferente zborului. De asemenea este asigurat suportul din partea Agentilor calificati pe durata valabilitatii biletelor.

Control securitate

Pentru a proteja pasagerii de pericolul explozibililor lichizi, UE a adoptat noi masuri de securitate care restrictioneaza cantitatea de lichide admise si trecute prin in bagajul de mana.

Visa

Inainte de orice deplasare in strainatate calatorul trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport strain, buletin roman - pentru statele membre UE), vize, dupa necesitate, sunt valide si corespunzatoare cerintelor tarii de destinatie.

Pentru indeplinirea in timp util a formalitatilor de check-in (inregistrare la zbor) si imbarcare (ocuparea locurilor in aeronava) se recomanda prezentarea in aeroport cu cel putin 1 ora 30 minute inainte de ora de decolare inscrisa pe bilet.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri