Informatii importante

images/infoimage/cheap_tickets.jpg

Mai sunt multi Pasageri care au calatoria deja planificata si cauta cel mai ieftin bilet dar in final ajung sa-l cumpere pe cel mai scump sau sa ramana fara locuri. Amanarea datei de rezervare si cumparare nu mai este o strategie buna in cazul rezervarilor de bilete de avion, desi era eficienta cu mai multi ani in urma.

Au trecut timpurile cand pe ultima suta de metri inainte de zbor companiile aeriene plasau oferte pentru a scapa de locurile libere in aeronava.

Operatorii low cost au schimbat regulile jocului. Locurile cu tarif scazut se vand garantat cu o luna doua inainte de zbor iar pasagerii business sunt gata sa plateasca pretul pentru ultimele locuri in aeronava.

Preturile la biletele low cost incep de la 19 euro, dar aceste locuri se vand cu maximum 2 luni inainte de zbor iar in sezonul inalt cu 6 luni inainte. Asa se explica diferenta mare de pret - in acelasi avion pretul poate ajunge la 400 euro. Nu este nici o diferenta in clasa de deservire, acestea sunt locuri in acelasi avion.

2 luni inainte de zbor este timpul ideal (in afara de sezonul "inalt") pentru a prinde un bilet cu adevarat ieftin, mai tarziu va fi garantat mai scump. Chiar daca va mai avea locuri disponibile cu tarif inalt, Operatorul aerian nu va scadea preturile pentru cursele si datele solicitate.

Care este totusi modalitatea de a cumpara biletul cel mai ieftin? Trebuie doar sa faci rezervarea cu 2 luni inainte?

Bazandu-ne pe experienta proprie de rezervari putem recomanda un singur lucru Pasagerilor care doresc sa calatoreasca ieftin:

Ai de gand sa calatoresti undeva si ai in fata un bilet ieftin? Rezerva-l imediat, pe urma o sa fie tarziu!

Gothenburg

Stockholm

Ce spun Clientii despre ZborDirect