Modalitati de plata

zd visaelectronmastercardmaestroPlata poate fi efectuata online pe www.zbordirect.com, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un agent ZborDirect. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO. Cardul poate fi in orice valuta internationala.

Pentru a efectua plata urmeaza sa introduceti datele titularului cardului (acesta pot fi diferite de cele ale pasagerului), numarul, data expirarii si codul CVV2/CVC2 ale cardului D-voastra. CVV este un cod de securitate din 3 cifre tiparit pe spatele cardului. Numarul apare in zona cu semnatura dvs, de regula cu litere inclinate la stanga. Unele carduri nu au tiparit acest cod, in acest caz puteti afla codul apeland pe numarul de telefon indicat pe cardul D-voastra.

Dupa procesarea platii documentele fiscale si de calatorie vor fi trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Confirmarea biletului are loc la momentul achitarii. Mesajul de confirmare va fi expediat pe email in decurs de 1 ora de la achitare.

zd visaelectronmastercardmaestroPlata poate fi efectuata la oficiul agentiei pe adresa Puskin 22, of. 206 cu cardul de debit sau de credit prin POS. Plata se efectueaza in lei MDL la cursul valutar al sistemului de plata. De asemenea, in caz de necesitate, este posibila deplasarea agentului la D-voastra pentru a receptiona plata pentru rezervare (plata poate fi efectuata doar cu carduri VISA si MASTERCARD).

Biletul va fi confirmat imediat dupa achitare, in decurs de 1 ora veti primi confirmarea pe email.

Iași → Larnaca
Bucureşti → Billund
Bucureşti → Roma