Modalitati de plata bilete

Modalitati de plata

zd visaelectronmastercardmaestro

Cea mai sigura, comoda si accesibila modalitate de plata in mediul online este plata cu cardul bancar.

Plata pentru biletele de avion low-cost poate fi efectuata online, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un agent ZborDirect. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Tranzactiile sunt procesate in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Cardul poate fi in orice valuta internationala. Se accepta carduri emise de orice banca din orice tara.

Pentru a efectua plata urmeaza sa introduceti datele titularului cardului (acestea pot fi diferite de cele ale pasagerului), numarul, data expirarii si codul CVV2/CVC2 ale cardului D-voastra.
CVV este un cod de securitate din 3 cifre tiparit pe spatele cardului. Numarul apare in zona cu semnatura dvs, de regula cu litere inclinate la stanga. Unele carduri nu au tiparit acest cod, in acest caz puteti afla codul apeland pe numarul de telefon indicat pe cardul D-voastra.

In cazul in care plata nu poate fi procesata, Va rugam sa cititi mesajul de eroare - aici veti gasi detalii despre cauza anularii tranzactiei. De regula plata nu poate fi procesata din 3 motive:

  • Mijloace insuficiente pe card;
  • Numarul de card, data de expirare sau codul CVV au fost introduse gresit;
  • Cardul nu este inca activat de banca, sau este blocat.

Pentru a verifica statutul cardului Dvs. - trebuie sa sunati la numarul de telefon indicat pe card. Serviciul suport clienti al majoritatii bancilor lucreaza non-stop 24/24.

Daca cardul Dvs. are mijloace suficiente, nu este blocat, datele introduse sunt corecte - si plata nu poate fi procesata, Va rugam sa ne contactati.

Dupa procesarea platii documentele electronice fiscale si de calatorie vor fi trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Confirmarea biletului are loc la momentul platii. Mesajul de confirmare va fi expediat pe email in decurs de maximum 1 ora de la efectuarea platii.

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri