Achitare bilete

zd visaelectronmastercardmaestroPlata poate fi efectuata online pe www.zbordirect.com, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un agent ZborDirect. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO. Cardul poate fi in orice valuta internationala.

Pentru a efectua plata urmeaza sa introduceti datele titularului cardului (acesta pot fi diferite de cele ale pasagerului), numarul, data expirarii si codul CVV2/CVC2 ale cardului D-voastra. CVV este un cod de securitate din 3 cifre tiparit pe spatele cardului. Numarul apare in zona cu semnatura dvs, de regula cu litere inclinate la stanga. Unele carduri nu au tiparit acest cod, in acest caz puteti afla codul apeland pe numarul de telefon indicat pe cardul D-voastra.

Dupa procesarea platii documentele fiscale si de calatorie vor fi trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Confirmarea biletului are loc la momentul achitarii. Mesajul de confirmare va fi expediat pe email in decurs de 1 ora de la achitare.

zd visaelectronmastercardmaestroPlata poate fi efectuata la oficiul agentiei pe adresa Puskin 22, of. 206 cu cardul de debit sau de credit prin POS. Plata se efectueaza in lei MDL la cursul valutar al sistemului de plata. De asemenea, in caz de necesitate, este posibila deplasarea agentului la D-voastra pentru a receptiona plata pentru rezervare (plata poate fi efectuata doar cu carduri VISA si MASTERCARD).

Biletul va fi confirmat imediat dupa achitare, in decurs de 1 ora veti primi confirmarea pe email.

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.