Plata online a biletelor de avion

zd visaelectronmastercardmaestro

Cea mai sigura, comoda si accesibila modalitate de plata in mediul online este plata cu cardul bancar.

Plata pentru biletele de avion low-cost poate fi efectuata online, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un agent ZborDirect. Sunt acceptate cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO.

Tranzactiile sunt procesate in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Platile se accepta prin terminalul partenerului nostru - Victoriabank, parte a Grupului Banca Transilvania.

victoria transilvania zbordirect

Cardul poate fi in orice valuta internationala. Se accepta carduri emise de orice banca din orice tara.

Pentru a efectua plata urmeaza sa introduceti datele titularului cardului (acestea pot fi diferite de cele ale pasagerului), numarul, data expirarii si codul CVV2/CVC2 ale cardului D-voastra.
CVV este un cod de securitate din 3 cifre tiparit pe spatele cardului. Numarul apare in zona cu semnatura dvs, de regula cu litere inclinate la stanga. Unele carduri nu au tiparit acest cod, in acest caz puteti afla codul apeland pe numarul de telefon indicat pe cardul D-voastra.

In cazul in care plata nu poate fi procesata, Va rugam sa cititi mesajul de eroare - aici veti gasi detalii despre cauza anularii tranzactiei. De regula plata nu poate fi procesata din 3 motive:

 • Mijloace insuficiente pe card;
 • Numarul de card, data de expirare sau codul CVV au fost introduse gresit;
 • Cardul nu este inca activat de banca, sau este blocat.

Pentru a verifica statutul cardului Dvs. - trebuie sa sunati la numarul de telefon indicat pe card. Serviciul suport clienti al majoritatii bancilor lucreaza non-stop 24/24.

Daca cardul Dvs. are mijloace suficiente, nu este blocat, datele introduse sunt corecte - si plata nu poate fi procesata, Va rugam sa ne contactati.

Dupa procesarea platii documentele electronice fiscale si de calatorie vor fi trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Confirmarea biletului are loc la momentul platii. Mesajul de confirmare va fi expediat pe email in decurs de maximum 1 ora de la efectuarea platii.

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si ieftin.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul.

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri