Cordoba → Bucuresti | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar puteti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.

Cel mai ieftin bilet de avion din Cordoba (COR) catre Bucuresti (BUH), Romania este pe 13 Aug 2021 si pretul este de €517*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 13.05.2021 09:32:40.

Distanta aeriana din aeroportul Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella catre aeroportul Bucuresti - Henri Coanda - Otopeni este de 12,407 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Cordoba COR
COR
Aeroportul International Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella (in spaniola: Aeropuerto Internacional de Cordoba "Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella"), mai cunoscut sub numele de Paja...
Vezi aeroport
Bucharest OTP
OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) nord de centrul orasului Bucuresti. Aeroportul serves...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Cordoba catre Bucuresti

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Cordoba - Bucuresti - Cordoba

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Argentina catre România

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Cordoba catre Bucuresti?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Cordoba - Bucuresti. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Bucuresti.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Cordoba catre Bucuresti?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Bucuresti?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania


Ai nevoie de bilete ieftine din Bucuresti catre Cordoba? Toate ofertele low-cost sunt aici: Bucuresti - Cordoba

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Cordoba (COR) - Bucuresti (BUH) - Cordoba (COR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular