Viena → Liov | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Viena (VIE) catre Liov (LWO), Ucraina este pe 11 Sep 2021 si pretul este de €21*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 29.07.2021 14:53:59.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Viena ⇄ Liov
Austrian Airlines Viena 14 Aug 21 OS 381 Direct Austrian Airlines Liov 21 Aug 21 7 zile Direct de la €294 Verifica pretul

Zborul direct Viena - Liov este operat de Austrian Airlines pe aeronave de tip Embraer 195.

Durata de zbor medie: 1h 15m.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 31 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Viena catre Liov

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Viena catre aeroportul Liov - Danylo Halytskyi este de 571 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Vienna VIE
VIE
Aeroportul International din Viena (germana: Flughafen Wien-Schwechat, slovaca: Letisko Viedeň-Schwechat) este aeroportul international din Viena, capitala Austriei, situat in Schwechat, la 18 km sud...
Vezi aeroport
Lviv LWO
LWO
Aeroportul International Lviv Danylo Halytskyi (ucraineana: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького) este un aeroport international din Lviv, ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Viena - Liov - Viena

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Viena - Liov

Cele mai ieftine zboruri dus din Austria catre Ucraina

Ai nevoie de bilete ieftine din Liov catre Viena? Toate ofertele low-cost sunt aici: Liov - Viena

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Viena (VIE) - Liov (LWO) - Viena (VIE).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Viena catre Liov?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Viena - Liov. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Liov.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Viena catre Liov?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Viena - Liov?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Liov?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Ucraina