Dacca → Chittagong | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Dacca (DAC) catre Chittagong (CGP), Bangladesh este pe 23 Oct 2021 si pretul este de €93*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 21:09:19.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Dacca ⇄ Chittagong
Biman Bangladesh Airlines Dacca 24 Oct 21 BG 615 Direct Biman Bangladesh Airlines Chittagong 31 Oct 21 7 zile Direct de la €189 Verifica pretul

Zborul direct Dacca - Chittagong este operat de Biman Bangladesh Airlines, Novoair, US-Bangla Airlines pe aeronave de tip ATR 72, Boeing 737-800, DeHavilland DHC-8.

Durata de zbor medie: 0h 55m.

Zile active: Miercuri incepand cu 27 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Dacca catre Chittagong

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Hazrat Shahjalal catre aeroportul Shah Amanat este de 229 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Dhaka DAC
DAC
Aeroportul International Hazrat Shahjalal (bengaleza: হযরত শাহ্‌জালাল আন্তর্জাতিক বিমানবন্দর Hôzrôt Shahjalal Antôrjatik Bimanb...
Vezi aeroport
Chittagong CGP
CGP
Aeroportul international Shah Amanat (in bengaliera: শাহ আমানত আন্তর্জাতিক বিমানবন্দর Shah Amanôt Antôrjatik Bimanbôndôr) este un aeroport...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Dacca - Chittagong - Dacca

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Dacca - Chittagong

Cele mai ieftine zboruri dus din Bangladesh catre Bangladesh

Ai nevoie de bilete ieftine din Chittagong catre Dacca? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chittagong - Dacca

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Dacca (DAC) - Chittagong (CGP) - Dacca (DAC).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Dacca catre Chittagong?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Dacca - Chittagong. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Chittagong.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Dacca catre Chittagong?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Dacca - Chittagong?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Chittagong?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Bangladesh

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.