Minsk → Baku | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Minsk (MSQ) catre Baku (BAK), Azerbaidjan este pe 29 Iul 2021 si pretul este de €96*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.06.2021 07:55:07.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Minsk ⇄ Baku
Belavia Minsk 04 Aug 21 B2 739 Direct Belavia Baku 15 Aug 21 11 zile Direct de la €218 Verifica pretul

Zborul direct Minsk - Baku este operat de Belavia

Zile active: Sâmbătă incepand cu 26 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Minsk catre Baku

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Minsk catre aeroportul Baku - Heydar Aliyev este de 2,219 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Minsk MSQ
MSQ
Aeroportul National Minsk (anterior cunoscut sub numele de Minsk-2) este principalul aeroport din Belarus, amplasat la 42 km est de capitala tarii, fiind situat geografic pe teritoriul Raionului Smaly...
Vezi aeroport
Baku GYD
GYD
Aeroportul International Baku Heydar Aliyev (Azerbaidjan: Heydər Əliyev Beynəlxalq hava limanı) este unul dintre cele sase aeroporturi internationale care servesc Azerbaidjan. Pe vremuri, a fost ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Minsk - Baku - Minsk

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Belarus catre Azerbaidjan

Ai nevoie de bilete ieftine din Baku catre Minsk? Toate ofertele low-cost sunt aici: Baku - Minsk

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Minsk (MSQ) - Baku (BAK) - Minsk (MSQ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Minsk catre Baku?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Minsk - Baku. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Baku.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Minsk catre Baku?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Minsk - Baku?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Baku?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Azerbaidjan