Bruxelles → Suceava | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Bruxelles (BRU) catre Suceava (SCV), Romania este pe 03 Dec 2021 si pretul este de €14*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 24.10.2021 11:58:11.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bruxelles ⇄ Suceava
Ryanair Bruxelles 05 Noi 21 FR 5940 Direct Ryanair Suceava 12 Noi 21 7 zile Direct de la €111 Verifica pretul

Zborul direct Bruxelles - Suceava este operat de TUI Airlines Belgium, Ryanair, Wizz Air pe aeronave de tip Embraer 190, Boeing 737-800, Airbus A320.

Durata de zbor medie: 2h 25m.

Zile active: Vineri incepand cu 29 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Bruxelles catre Suceava

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Bruxelles - Zaventem catre aeroportul Suceava este de 1,619 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Brussels BRU
BRU
Aeroportul Bruxelles (denumit si Brussel-Nationaal / Bruxelles-National) sau Zaventem este un aeroport international 6,5 NM (12,0 km; 7,5 km) nord-est de Bruxelles, capitala Belgiei. In 2018, peste 2...
Vezi aeroport
Suceava SCV
SCV
Aeroportul Suceava, mai cunoscut sub numele de Aeroportul Salcea, s-a deschis in 1962. In martie 2005, aeroportul a fost redenumit Aeroportul Stefan cel Mare si a fost deschis traficului international...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Bruxelles - Suceava - Bruxelles

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Bruxelles - Suceava

Cele mai ieftine zboruri dus din Belgia catre România

Ai nevoie de bilete ieftine din Suceava catre Bruxelles? Toate ofertele low-cost sunt aici: Suceava - Bruxelles

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Bruxelles (BRU) - Suceava (SCV) - Bruxelles (BRU).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Bruxelles catre Suceava?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Bruxelles - Suceava. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Suceava.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Bruxelles catre Suceava?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Bruxelles - Suceava?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Suceava?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.