Cotonou → Pointe-Noire | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Cotonou (COO) catre Pointe-Noire (PNR), Congo - Brazzaville este pe 23 Ian 2022 si pretul este de €315*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.01.2022 07:22:25.

Zborul direct Cotonou - Pointe-Noire este operat de Mauritania Airlines pe aeronave de tip Boeing 737-700, Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 2h 30m.

Zile active: Vineri incepand cu 21 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Cotonou catre Pointe-Noire

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Cotonou catre aeroportul Pointe Noire este de 1,628 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Cotonou COO
COO
Aeroportul Cotonou Cadjehoun este un aeroport din cartierul Cadjehoun din Cotonou, cel mai mare oras din Benin, din Africa de Vest. Aeroportul este cel mai mare din tara si, ca atare, este punctul pr...
Vezi aeroport
Pointe Noire PNR
PNR
Aeroportul International Antonio-Agostinho-Neto este un aeroport care deserveste Pointe-Noire, un oras de coasta din Republica Congo. Pista este inconjurata de orasul dens populat si se afla la 3 kil...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Cotonou catre Pointe-Noire

Cotonou Pointe-Noire
Congo - Brazzaville
Escala
23 Ian 2022
de la €315

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Cotonou - Pointe-Noire - Cotonou

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Pointe-Noire catre Cotonou? Toate ofertele low-cost sunt aici: Pointe-Noire - Cotonou

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Cotonou (COO) - Pointe-Noire (PNR) - Cotonou (COO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Cotonou catre Pointe-Noire?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Cotonou - Pointe-Noire. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Pointe-Noire.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Cotonou catre Pointe-Noire?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Cotonou - Pointe-Noire?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Pointe-Noire?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Congo - Brazzaville

Cele mai ieftine zboruri dus din Benin catre Congo - Brazzaville

Cotonou Pointe-Noire
Congo - Brazzaville
Escala
23 Ian 2022
de la €315
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.