Campinas → Satu Mare | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Campinas (SAO) catre Satu Mare (SUJ), Romania este pe 19 Apr 2022 si pretul este de €315*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 19.01.2022 09:16:49.

Distanta aeriana din aeroportul Sao Paulo-Guarulhos catre aeroportul Satu Mare este de 10,494 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Sao Paulo GRU
GRU
São Paulo/Guarulhos - Aeroportul International Governador André Franco Montoro, denumit adesea GRU, este principalul aeroport international care deserveste São Paulo, Brazilia. Este cunoscut la niv...
Vezi aeroport
Satu Mare SUJ
SUJ
Aeroportul Satu Mare este unul dintre primele aeroporturi din Romania, deschis oficial in 1936. Primul avion care a ajuns pe Aeroportul Satu Mare a fost un avion Junkers 34, care a operat ruta Cluj - ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Campinas catre Satu Mare

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Campinas - Satu Mare - Campinas

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Satu Mare catre Campinas? Toate ofertele low-cost sunt aici: Satu Mare - Campinas

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Campinas (SAO) - Satu Mare (SUJ) - Campinas (SAO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Campinas catre Satu Mare?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Campinas - Satu Mare. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Satu Mare.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Campinas catre Satu Mare?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Satu Mare?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Romania

Cele mai ieftine zboruri dus din Brazilia catre România

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.