Chengdu → Haikou | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Chengdu (CTU) catre Haikou (HAK), China este pe 18 Apr 2022 si pretul este de €124*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 03:39:26.

Zborul direct Chengdu - Haikou este operat de Hainan Airlines, Tibet Airlines, Chengdu Airlines, Sichuan Airlines, Lucky Air, China Eastern Airlines, Air China, Beijing Capital Airlines, GX Airlines pe aeronave de tip Airbus А320, Airbus А321, Airbus А330-200, Airbus А330, Airbus A350-900, Airbus A321, Boeing 737-600, Boeing 737, Boeing 737-800, Airbus А330-300, Airbus A320 NEO, Airbus A319.

Durata de zbor medie: 2h 25m.

Zile active: Joi incepand cu 20 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Chengdu catre Haikou

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Chengdu Shuangliu catre aeroportul Haikou este de 1,351 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Chengdu CTU
CTU
Aeroportul international Chengdu Shuangliu este principalul aeroport international care serveste Chengdu, capitala provinciei Sichuan, China. Situat la aproximativ 16 kilometri (10 mi) sud-vest de ce...
Vezi aeroport
Haikou HAK
HAK
Aeroportul international Haikou Meilan este aeroportul care serveste Haikou, capitala provinciei Hainan, China. Acesta este situat la 25 de kilometri sud-est de centrul orasului si a fost deschis in ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Chengdu catre Haikou

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Chengdu - Haikou - Chengdu

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Chengdu - Haikou

Ai nevoie de bilete ieftine din Haikou catre Chengdu? Toate ofertele low-cost sunt aici: Haikou - Chengdu

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Chengdu (CTU) - Haikou (HAK) - Chengdu (CTU).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Chengdu catre Haikou?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Chengdu - Haikou. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Haikou.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Chengdu catre Haikou?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Chengdu - Haikou?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Haikou?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie China

Cele mai ieftine zboruri dus din China catre China

Chengdu Shenzhen
China
Direct
22 Ian 2022
de la €21
Qingdao Shanghai
China
Direct
28 Ian 2022
de la €22
Xiamen Shanghai
China
Direct
22 Ian 2022
de la €23
Chongqing Zhuhai
China
Direct
21 Ian 2022
de la €24
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.