Qingdao → Daqing | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Qingdao (TAO) catre Daqing (DQA), China este pe 04 Mar 2022 si pretul este de €93*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 04.12.2021 08:44:55.

Zborul direct Qingdao - Daqing este operat de China Southern Airlines, China Eastern Airlines, Shandong Airlines pe aeronave de tip Airbus А320, Boeing 737-800.

Durata de zbor medie: 2h 5m.

Zile active: Duminică incepand cu 5 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Qingdao catre Daqing

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Qingdao Liuting catre aeroportul Daqing Shi este de 1,216 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Qingdao TAO
TAO
Aeroportul international Qingdao Liuting este principalul aeroport international care deserveste orasul Qingdao din provincia Shandong, China. Se afla la aproximativ 31 km (19 mi) de centrul orasului...
Vezi aeroport
Daqing DQA
DQA
Aeroportul Daqing Sartu este un aeroport (clasa 4C) care serveste orasul Daqing din provincia Heilongjiang, China. Aeroportul a fost deschis la 1 septembrie 2009.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Qingdao catre Daqing

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Qingdao - Daqing - Qingdao

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Qingdao - Daqing

Ai nevoie de bilete ieftine din Daqing catre Qingdao? Toate ofertele low-cost sunt aici: Daqing - Qingdao

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Qingdao (TAO) - Daqing (DQA) - Qingdao (TAO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Qingdao catre Daqing?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Qingdao - Daqing. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Daqing.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Qingdao catre Daqing?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Qingdao - Daqing?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Daqing?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie China

Cele mai ieftine zboruri dus din China catre China

Qingdao Shanghai
China
Direct
14 Dec 2021
de la €24
Shanghai Dalian
China
Direct
23 Dec 2021
de la €26
Shijiazhuang Tangshan
China
Direct
03 Ian 2022
de la €27
Shanghai Qingdao
China
Direct
29 Dec 2021
de la €27
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.