Shenzhen → Hohhot | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Shenzhen (SZX) catre Hohhot (HET), China este pe 15 Feb 2022 si pretul este de €89*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 04:19:09.

Zborul direct Shenzhen - Hohhot este operat de China Southern Airlines, Suparna Airlines, Shenzhen Airlines, Hainan Airlines pe aeronave de tip Boeing 737-800, Boeing 737-900, Airbus А320, Airbus А321.

Durata de zbor medie: 3h 35m.

Zile active: Vineri incepand cu 21 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Shenzhen catre Hohhot

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Shenzhen Bao'an catre aeroportul Hohhot Baita este de 2,034 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Shenzhen SZX
SZX
Aeroportul international Shenzhen Bao'an (fostul aeroport Shenzhen Huangtian) este aeroportul care deserveste Shenzhen, provincia Guangdong. Este situat pe malul estic al raului Pearl, langa satele H...
Vezi aeroport
Hohhot HET
HET
Aeroportul International Hohhot Baita este un aeroport international care deserveste Hohhot, capitala Mongoliei Interioare, China. Este cel mai mare aeroport din Mongolia Interioara si se afla la 14,...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Shenzhen catre Hohhot

Shenzhen Hohhot
China
Direct
15 Feb 2022
de la €89

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Shenzhen - Hohhot - Shenzhen

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Shenzhen - Hohhot

Ai nevoie de bilete ieftine din Hohhot catre Shenzhen? Toate ofertele low-cost sunt aici: Hohhot - Shenzhen

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Shenzhen (SZX) - Hohhot (HET) - Shenzhen (SZX).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Shenzhen catre Hohhot?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Shenzhen - Hohhot. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Hohhot.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Shenzhen catre Hohhot?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Shenzhen - Hohhot?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Hohhot?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie China

Cele mai ieftine zboruri dus din China catre China

Chengdu Shenzhen
China
Direct
22 Ian 2022
de la €21
Qingdao Shanghai
China
Direct
28 Ian 2022
de la €22
Xiamen Shanghai
China
Direct
22 Ian 2022
de la €23
Chongqing Zhuhai
China
Direct
21 Ian 2022
de la €24
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.