Tianjin → Harbin | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Tianjin (TSN) catre Harbin (HRB), China este pe 15 Feb 2022 si pretul este de €59*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 03:35:02.

Zborul direct Tianjin - Harbin este operat de Fuzhou Airlines, Sichuan Airlines, 9 Air, TianJin Airlines, Hainan Airlines, Air China, Shandong Airlines, XiamenAir pe aeronave de tip Airbus А321, Boeing 737-800, Airbus А320, Boeing 737.

Durata de zbor medie: 2h 15m.

Zile active: Duminică incepand cu 23 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Tianjin catre Harbin

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Tianjin Binhai catre aeroportul Harbin Taiping este de 1,026 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Tianjin TSN
TSN
Aeroportul International Tianjin Binhai este un aeroport situat in districtul Dongli, Tianjin. Este unul dintre principalele centre de transport aerian din Republica Populara Chineza. Este aeroportu...
Vezi aeroport
Harbin HRB
HRB
Aeroportul International Harbin Taiping este aeroportul international care deserveste Harbin, provincia Heilongjiang. Aeroportul a gestionat 20.431.432 de pasageri in 2018, devenind cel de-al 20-lea ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Tianjin catre Harbin

Tianjin Harbin
China
Direct
15 Feb 2022
de la €59

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Tianjin - Harbin - Tianjin

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Tianjin - Harbin

Ai nevoie de bilete ieftine din Harbin catre Tianjin? Toate ofertele low-cost sunt aici: Harbin - Tianjin

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Tianjin (TSN) - Harbin (HRB) - Tianjin (TSN).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Tianjin catre Harbin?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Tianjin - Harbin. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Harbin.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Tianjin catre Harbin?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Tianjin - Harbin?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Harbin?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie China

Cele mai ieftine zboruri dus din China catre China

Qingdao Shanghai
China
Direct
28 Ian 2022
de la €22
Xiamen Shanghai
China
Direct
22 Ian 2022
de la €23
Chongqing Zhuhai
China
Direct
21 Ian 2022
de la €24
Chongqing Shenzhen
China
Direct
27 Ian 2022
de la €24
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.