Medellin - Barranquilla | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

Cel mai ieftin bilet de avion din Medellin (MDE) catre Barranquilla (BAQ), Columbia este pe 04.02.2021 si pretul este de €15*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.01.2021 18:12:52.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Medellin ⇄ Barranquilla
LATAM Chile Medellin 11.02.2021 LA 4300 Direct LATAM Chile Barranquilla 14.02.2021 3 zile Direct de la €30 Verifica pretul

Zborul direct Medellin - Barranquilla este operat de LATAM Chile

Distanta aeriana din aeroportul Enrique Olaya Herrera catre aeroportul E. Cortissoz este de 527 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Medellin EOH
EOH
Vezi aeroport
Barranquilla BAQ
BAQ
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Medellin - Barranquilla - Medellin

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Columbia catre Columbia

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Medellin catre Barranquilla?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Medellin - Barranquilla. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Barranquilla.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

  • Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
    In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati
    Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Ai nevoie de bilete ieftine catre Medellin? Toate ofertele low-cost sunt aici: Barranquilla - Medellin

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Medellin (MDE) - Barranquilla (BAQ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

Hoteluri - Barranquilla

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular