Addis Abeba → Axum | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Addis Abeba (ADD) catre Axum (AXU), Etiopia este pe 21 Ian 2022 si pretul este de €*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 08:45:06.

Zborul direct Addis Abeba - Axum este operat de Ethiopian Airlines.

Distanta aeriana din aeroportul Addis Ababa Bole catre aeroportul Axum este de 571 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Addis Ababa ADD
ADD
Aeroportul International Addis Abeba Bole este un aeroport international din Addis Abeba, Etiopia. Este situat in cartierul Bole, la 6 km (3,7 mi) sud-est de centrul orasului si la 65 km (40 mi) la n...
Vezi aeroport
Axum AXU
AXU
Aeroportul Axum (Tigrinya: ኣኽሱም ዮሃንስ ራብዓይ መዕረፍ ነፈርቲ) la estul orasului. Aeroportul poarta numele de Yohannes IV, imparatul Etiopiei din 1872 pana in 1889.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Addis Abeba catre Axum

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Addis Abeba - Axum - Addis Abeba

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Addis Abeba - Axum

Cele mai ieftine zboruri dus din Etiopia catre Etiopia

Ai nevoie de bilete ieftine din Axum catre Addis Abeba? Toate ofertele low-cost sunt aici: Axum - Addis Abeba

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Addis Abeba (ADD) - Axum (AXU) - Addis Abeba (ADD).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Addis Abeba catre Axum?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Addis Abeba - Axum. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Axum.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Addis Abeba catre Axum?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Addis Abeba - Axum?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Axum?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Etiopia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.