Paris → Iasi | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Paris (PAR) catre Iasi (IAS), Romania este pe 24 Iun 2021 si pretul este de €54*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 11:31:45.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Paris ⇄ Iasi
Wizz Air Paris 19 Iun 21 W6 3664 Direct Wizz Air Iasi 26 Iun 21 7 zile Direct de la €149 Verifica pretul

Zborul direct Paris - Iasi este operat de Wizz Air

Zile active: Sâmbătă incepand cu 19 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Paris catre Iasi

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Paris - Beauvais Tille catre aeroportul Iasi este de 1,893 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Paris BVA
BVA
Aeroportul Beauvais – Tillé (franceza: Aéroport de Beauvais-Tillé), denumit aeroportul Paris-Beauvais, este un aeroport international in apropierea orasului Beauvais, in comuna Tillé din Franta....
Vezi aeroport
Iasi IAS
IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate din Romania, Aeroportul Iasi este al ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Paris - Iasi - Paris

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Paris - Iasi

Cele mai ieftine zboruri dus din Franta catre România

Ai nevoie de bilete ieftine din Iasi catre Paris? Toate ofertele low-cost sunt aici: Iasi - Paris

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Paris (PAR) - Iasi (IAS) - Paris (PAR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare