Libreville → Brazzaville | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Libreville (LBV) catre Brazzaville (BZV), Congo - Brazzaville este pe 25 Aug 2021 si pretul este de €387*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 29.07.2021 15:05:24.

Zborul direct Libreville - Brazzaville este operat de AfriJet pe aeronave de tip ATR 72.

Durata de zbor medie: 2h 0m.

Zile active: Vineri incepand cu 30 Iulie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Libreville catre Brazzaville

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Libreville catre aeroportul Maya-Maya este de 834 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Libreville LBV
LBV
Aeroportul International Léon-Mba este un aeroport situat in Libreville, Gabon. Este principalul aeroport international din tara si a fost construit in anii 1950.
Vezi aeroport
Brazzaville BZV
BZV
Aeroportul Maya – Maya este aeroportul international din Brazzaville, capitala Republicii Congo.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Libreville catre Brazzaville

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Libreville - Brazzaville - Libreville

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Libreville - Brazzaville

Cele mai ieftine zboruri dus din Gabon catre Congo - Brazzaville

Ai nevoie de bilete ieftine din Brazzaville catre Libreville? Toate ofertele low-cost sunt aici: Brazzaville - Libreville

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Libreville (LBV) - Brazzaville (BZV) - Libreville (LBV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Libreville catre Brazzaville?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Libreville - Brazzaville. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Brazzaville.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Libreville catre Brazzaville?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Libreville - Brazzaville?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Brazzaville?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Congo - Brazzaville