Frankfurt → Punta Cana | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt (FRA) catre Punta Cana (PUJ), Republica Dominicana este pe 08 Noi 2021 si pretul este de €316*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.10.2021 08:54:31.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Frankfurt ⇄ Punta Cana
Eurowings Discover Frankfurt 01 Dec 21 4Y 2 Direct Eurowings Discover Punta Cana 10 Dec 21 8 zile Direct de la €489 Verifica pretul

Zborul direct Frankfurt - Punta Cana este operat de Condor pe aeronave de tip Boeing 767-300.

Durata de zbor medie: 10h 10m.

Zile active: Vineri incepand cu 22 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Frankfurt catre Punta Cana

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Frankfurt catre aeroportul Punta Cana este de 7,513 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Frankfurt FRA
FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca ma...
Vezi aeroport
Punta Cana PUJ
PUJ
Aeroportul internațional Punta Cana este un aeroport comercial privat in Punta Cana, estul Republicii Dominicane. Aeroportul este construit cu terminale in aer liber, cu acoperisurile acoperite de pa...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Frankfurt - Punta Cana - Frankfurt

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Frankfurt - Punta Cana

Cele mai ieftine zboruri dus din Germania catre Republica Dominicana

Ai nevoie de bilete ieftine din Punta Cana catre Frankfurt? Toate ofertele low-cost sunt aici: Punta Cana - Frankfurt

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Frankfurt (FRA) - Punta Cana (PUJ) - Frankfurt (FRA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Frankfurt catre Punta Cana?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Frankfurt - Punta Cana. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Punta Cana.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Frankfurt catre Punta Cana?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Frankfurt - Punta Cana?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Punta Cana?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Republica Dominicana

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.