Frankfurt → Malé | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt (FRA) catre Malé (MLE), Maldive este pe 26 Oct 2021 si pretul este de €375*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 20.10.2021 01:38:25.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Frankfurt ⇄ Malé
Eurowings Discover Frankfurt 17 Mai 22 4Y 4312 Direct Eurowings Discover Malé 25 Mai 22 8 zile Direct de la €660 Verifica pretul

Zborul direct Frankfurt - Malé este operat de Condor, Lufthansa pe aeronave de tip Airbus А330-300, Boeing 767-300.

Durata de zbor medie: 9h 50m.

Zile active: Duminică incepand cu 24 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Frankfurt catre Malé

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Frankfurt catre aeroportul Male - Velana este de 7,884 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Frankfurt FRA
FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca ma...
Vezi aeroport
Male MLE
MLE
Aeroportul Internațional Velana, cunoscut si sub numele de Aeroportul International Malé, cunoscut anterior ca Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir, este principalul aeroport international din Ma...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Frankfurt - Malé - Frankfurt

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Germania catre Maldive

Ai nevoie de bilete ieftine din Malé catre Frankfurt? Toate ofertele low-cost sunt aici: Malé - Frankfurt

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Frankfurt (FRA) - Malé (MLE) - Frankfurt (FRA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Frankfurt catre Malé?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Frankfurt - Malé. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Malé.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Frankfurt catre Malé?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Frankfurt - Malé?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Malé?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Maldive

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.