Nurnberg - Timisoara | Cele mai ieftine zboruri si bilete avion

  • Zborul direct este suspendat. Puteti in continuare zbura cu escale

Cel mai ieftin bilet de avion din Nurnberg (NUE) catre Timisoara (TSR), Romania este pe 28.01.2021 si pretul este de €238*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 23.01.2021 14:07:54.

Distanta aeriana din aeroportul Nuremberg catre aeroportul Timisoara - Traian Vuia este de 870 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Nuremberg NUE
NUE
Aeroportul Nuremberg, german: Albrecht Dürer Flughafen Nürnberg, este aeroportul international al zonei metropolitane franconiene din Nürnberg si cel de-al doilea aeroport cel m...
Vezi aeroport
Timisoara TSR
TSR
Timisoara Aeroportul International Traian Vuia este un aeroport international care serveste Timisoara, Romania. Situat in regiunea istorica a Banatului, aeroportul este numit in o...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Nurnberg - Timisoara - Nurnberg

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Germania catre România

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Nurnberg catre Timisoara?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Nurnberg - Timisoara. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Timisoara.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Ai nevoie de bilete ieftine catre Nurnberg? Toate ofertele low-cost sunt aici: Timisoara - Nurnberg

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Nurnberg (NUE) - Timisoara (TSR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari

Hoteluri - Timisoara

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular