Frankfurt → Santa Cruz de La Palma | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt (FRA) catre Santa Cruz de La Palma (SPC), Spania este pe 02 Mai 2021 si pretul este de €125*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 20.04.2021 01:12:42.

Zborul direct Frankfurt - Santa Cruz de La Palma este operat de Condor, Lufthansa pe aeronave de tip Airbus А320, Airbus A320 NEO, Airbus A321.

Durata de zbor medie: 4h 50m.

Zile active: Miercuri incepand cu 21 Aprilie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate)

Program zboruri directe din Frankfurt catre Santa Cruz de La Palma

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Frankfurt catre aeroportul La Palma este de 3,252 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Frankfurt FRA
FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca ma...
Vezi aeroport
Santa Cruz De La Palma SPC
SPC
Aeroportul La Palma (in spaniola: Aeropuerto de La Palma) este un aeroport situat in Breña Baja si Villa de Mazo, la 8 km (5,0 mi) sud de orasul Santa Cruz de La Palma, pe La Palma, in Insulele Canar...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Frankfurt catre Santa Cruz de La Palma

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Frankfurt - Santa Cruz de La Palma - Frankfurt

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Germania catre Spania

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Frankfurt catre Santa Cruz de La Palma?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Frankfurt - Santa Cruz de La Palma. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Santa Cruz de La Palma.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Frankfurt catre Santa Cruz de La Palma?

Biletele de avion se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Frankfurt - Santa Cruz de La Palma?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Santa Cruz de La Palma?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Spania


Ai nevoie de bilete ieftine din Santa Cruz de La Palma catre Frankfurt? Toate ofertele low-cost sunt aici: Santa Cruz de La Palma - Frankfurt

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Frankfurt (FRA) - Santa Cruz de La Palma (SPC) - Frankfurt (FRA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular