Aasiaat → Ilulissat | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Aasiaat (JEG) catre Ilulissat (JAV), Groenlanda este pe 02 Mar 2022 si pretul este de €44*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 11:57:14.

Zborul direct Aasiaat - Ilulissat este operat de Air Greenland pe aeronave de tip De Havilland DHC-8-200 Dash 8.

Durata de zbor medie: 0h 25m.

Zile active: Luni incepand cu 6 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Aasiaat catre Ilulissat

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Aasiaat catre aeroportul Ilulissat este de 90 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Aasiaat JEG
JEG
Aeroportul Aasiaat (Groenlanda: Mittarfik Aasiaat) este un aeroport situat in Golful Disko, la 1 NM (1,9 km; 1,2 mi) nord-est de Aasiaat, un oras din municipalitatea Qeqertalik din vestul Groenlandei.
Vezi aeroport
Ilulissat JAV
JAV
Aeroportul Ilulissat (groenlandez: Mittarfik Ilulissat, danez: Ilulissat Lufthavn); este un aeroport international minor care deserveste Ilulissat, Groenlanda, intreaga regiune Disko Bay, Groenlanda ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Aasiaat catre Ilulissat

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Aasiaat - Ilulissat - Aasiaat

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Aasiaat - Ilulissat

Ai nevoie de bilete ieftine din Ilulissat catre Aasiaat? Toate ofertele low-cost sunt aici: Ilulissat - Aasiaat

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Aasiaat (JEG) - Ilulissat (JAV) - Aasiaat (JEG).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Aasiaat catre Ilulissat?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Aasiaat - Ilulissat. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Ilulissat.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Aasiaat catre Ilulissat?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Aasiaat - Ilulissat?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Ilulissat?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Groenlanda

Cele mai ieftine zboruri dus din Groenlanda catre Groenlanda

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.