Pointe-a-Pitre → Sint Maarten | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Pointe-a-Pitre (PTP) catre Sint Maarten (SXM), Sint-Maarten este pe 04 Dec 2021 si pretul este de €143*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 02.12.2021 18:11:31.

Zborul direct Pointe-a-Pitre - Sint Maarten este operat de Air Antilles Express, Winair pe aeronave de tip ATR 42-300/320, ATR 72.

Durata de zbor medie: 0h 50m.

Zile active: Marți incepand cu 7 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Pointe-a-Pitre catre Sint Maarten

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Pointe-a-Pitre catre aeroportul Princess Juliana este de 260 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Pointe-à-Pitre PTP
PTP
Aeroportul International Pointe-à-Pitre sau Aeroportul Pointe-à-Pitre Le Raizet, cunoscut si sub numele de Guadeloupe Pôle Caraïbes este un aeroport international care deserveste Pointe-à-Pitre p...
Vezi aeroport
Sint Maarten SXM
SXM
Aeroportul International Princess Juliana este principalul aeroport de pe insula Saint Martin / Sint Maarten din Caraibe. Aeroportul este situat pe partea olandeza a insulei, in tara Sint Maarten. I...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Pointe-a-Pitre catre Sint Maarten

Pointe-a-Pitre Sint Maarten
Sint-Maarten
Direct
03 Dec 2021
de la €147

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Pointe-a-Pitre - Sint Maarten - Pointe-a-Pitre

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sint Maarten

Ai nevoie de bilete ieftine din Sint Maarten catre Pointe-a-Pitre? Toate ofertele low-cost sunt aici: Sint Maarten - Pointe-a-Pitre

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Pointe-a-Pitre (PTP) - Sint Maarten (SXM) - Pointe-a-Pitre (PTP).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Pointe-a-Pitre catre Sint Maarten?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sint Maarten. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Sint Maarten.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Pointe-a-Pitre catre Sint Maarten?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sint Maarten?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Sint Maarten?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Sint-Maarten

Cele mai ieftine zboruri dus din Guadelupa catre Sint-Maarten

Pointe-a-Pitre Sint Maarten
Sint-Maarten
Escala
04 Dec 2021
de la €143
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.