Hong Kong → Londra | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Hong Kong (HKG) catre Londra (LON), Marea Britanie este pe 17 Sep 2021 si pretul este de €237*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 25.06.2021 03:16:55.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Hong Kong ⇄ Londra
British Airways Hong Kong 01 Noi 21 BA 28 Direct British Airways Londra 30 Noi 21 29 zile Direct de la €510 Verifica pretul

Zborul direct Hong Kong - Londra este operat de British Airways, Cathay Pacific, Virgin Atlantic pe aeronave de tip Airbus A350-900, Boeing 777-300ER, Airbus A350-1000, Boeing 777, Airbus A380-800, Boeing 787-900.

Durata de zbor medie: 13h 0m.

Zile active: Vineri incepand cu 14 Ianuarie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Hong Kong catre Londra

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Hong Kong catre aeroportul Londra - Heathrow este de 9,646 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Hong Kong HKG
HKG
Hong Kong International este principalul aeroport din Hong Kong pe insula Chek Lap Kok. Aeroportul este cunoscut si sub numele de Aeroportul International Chek Lap Kok (赤 鱲 角 機場). Aeroportul...
Vezi aeroport
London LHR
LHR
Aeroportul Heathrow este un aeroport international major din Londra, Regatul Unit, situat la 23 km la vest de centrul Londrei. Heathrow este unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume dupa traficu...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Hong Kong - Londra - Hong Kong

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Hong Kong - Londra

Cele mai ieftine zboruri dus din Hong Kong catre Marea Britanie

Ai nevoie de bilete ieftine din Londra catre Hong Kong? Toate ofertele low-cost sunt aici: Londra - Hong Kong

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Hong Kong (HKG) - Londra (LON) - Hong Kong (HKG).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Hong Kong catre Londra?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Hong Kong - Londra. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Londra.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Hong Kong catre Londra?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Hong Kong - Londra?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Londra?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Marea Britanie