Palembang → Jambi | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Palembang (PLM) catre Jambi (DJB), Indonezia este pe 04 Mar 2022 si pretul este de €48*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 04.12.2021 08:45:58.

Zborul direct Palembang - Jambi este operat de Wings Air.

Zile active: Duminică incepand cu 5 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Sultan Mahmud Badaruddin II catre aeroportul Sultan Thaha este de 184 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Palembang PLM
PLM
Aeroportul international Sultan Mahmud Badaruddin II (in indoneziana: Bandar Udara Internasional Sultan Mahmud Badarudin II) este un aeroport international care deserveste orasul Palembang, Sumatra de...
Vezi aeroport
Jambi DJB
DJB
Aeroportul Sultan Thaha Syaifuddin (in indoneziana: Bandar Udara Sultan Thaha Syaifuddin), este un aeroport din orasul Jambi din provincia Jambi din Indonezia. Situat in suburbia Paamberah din Jambi....
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Palembang catre Jambi

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Palembang - Jambi - Palembang

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Palembang - Jambi

Ai nevoie de bilete ieftine din Jambi catre Palembang? Toate ofertele low-cost sunt aici: Jambi - Palembang

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Palembang (PLM) - Jambi (DJB) - Palembang (PLM).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Palembang catre Jambi?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Palembang - Jambi. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Jambi.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Palembang catre Jambi?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Palembang - Jambi?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Jambi?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Indonezia

Cele mai ieftine zboruri dus din Indonezia catre Indonezia

Bandar Lampung Jakarta
Indonezia
Direct
13 Dec 2021
de la €15
Batam Pekanbaru
Indonezia
Direct
07 Dec 2021
de la €17
Praya Dempasar Bali
Indonezia
Direct
22 Dec 2021
de la €17
Jakarta Bandar Lampung
Indonezia
Direct
15 Dec 2021
de la €17
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.