Teheran → Kerman | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Teheran (THR) catre Kerman (KER), Iran este pe 18 Apr 2022 si pretul este de €75*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 18.01.2022 06:53:28.

Zborul direct Teheran - Kerman este operat de Iran Air, Mahan Air pe aeronave de tip British Aerospace 146, Airbus А300-600, Fokker 100.

Durata de zbor medie: 1h 30m.

Zile active: Marți incepand cu 18 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Teheran catre Kerman

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Mehrabad catre aeroportul Kerman este de 801 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Tehran THR
THR
Aeroportul international Mehrabad (persan: فرودگاه بین المللی مهرآباد), este un aeroport international care serveste Teheran, capitala Iranului. Pana in 2007 si inainte de cons...
Vezi aeroport
Kerman KER
KER
Aeroportul international Ayatollah Hashemi Rafsanjani, cunoscut anterior ca Aeroportul International Kerman, este un aeroport din Kerman, Iran. Aeroportul este utilizat in scopuri comerciale, aviatie...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Teheran catre Kerman

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Teheran - Kerman - Teheran

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Kerman catre Teheran? Toate ofertele low-cost sunt aici: Kerman - Teheran

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Teheran (THR) - Kerman (KER) - Teheran (THR).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Teheran catre Kerman?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Teheran - Kerman. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Kerman.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Teheran catre Kerman?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Teheran - Kerman?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Kerman?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Iran

Cele mai ieftine zboruri dus din Iran catre Iran

Shiraz Kerman
Iran
Direct
13 Feb 2022
de la €26
Mashad Shiraz
Iran
Escala
25 Ian 2022
de la €73
Teheran Tabriz
Iran
Escala
11 Feb 2022
de la €145
Tabriz Teheran
Iran
Escala
13 Feb 2022
de la €163
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.