Tel Aviv → Chisinau | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Tel Aviv (TLV) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 25 Aug 2021 si pretul este de €54*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 10:02:57.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Tel Aviv ⇄ Chisinau
FlyOne Tel Aviv 22 Iun 21 5F 448 Direct FlyOne Chisinau 01 Iul 21 9 zile Direct de la €247 Verifica pretul

Zborul direct Tel Aviv - Chisinau este operat de Air Moldova

Zile active: Joi incepand cu 17 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Tel Aviv catre Chisinau

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Tel Aviv - Ben Gurion catre aeroportul Chisinau este de 1,736 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Tel Aviv TLV
TLV
Aeroportul Ben Gurion (ebraica: נמל התעופה בן-גוריון), cunoscut in mod obisnuit prin acronimul sau ebraic sub numele de Natbag (נתב״ג), este principalul aeroport international al...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Tel Aviv - Chisinau - Tel Aviv

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Tel Aviv - Chisinau

Cele mai ieftine zboruri dus din Israel catre Moldova

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Tel Aviv? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Tel Aviv

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Tel Aviv (TLV) - Chisinau (KIV) - Tel Aviv (TLV).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare