Nairobi → Hargeisa | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Nairobi (NBO) catre Hargeisa (HGA), Somalia este pe 04 Mar 2022 si pretul este de €103*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 04.12.2021 08:47:01.

Zborul direct Nairobi - Hargeisa este operat de Kenya Airways.

Zile active: Vineri incepand cu 10 Decembrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Jomo Kenyatta catre aeroportul Hargeisa este de 1,443 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Nairobi NBO
NBO
Aeroportul International Jomo Kenyatta este un aeroport international din Nairobi, capitala si cel mai mare oras din Kenya. Celelalte doua aeroporturi internationale importante din Kenya includ Aerop...
Vezi aeroport
Hargeisa HGA
HGA
Aeroportul International Egal (in somaleza: Madaarka Caalamiga a ee Cigaal Arabic: مطار هرجيسا إيغال الدولية) este un aeroport din Hargeisa, capitala Somalilandului, numit dupa a...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Nairobi catre Hargeisa

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Nairobi - Hargeisa - Nairobi

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Hargeisa catre Nairobi? Toate ofertele low-cost sunt aici: Hargeisa - Nairobi

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Nairobi (NBO) - Hargeisa (HGA) - Nairobi (NBO).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Nairobi catre Hargeisa?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Nairobi - Hargeisa. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Hargeisa.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Nairobi catre Hargeisa?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Nairobi - Hargeisa?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Hargeisa?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Somalia

Cele mai ieftine zboruri dus din Kenya catre Somalia

Nairobi Mogadishu
Somalia
Direct
05 Dec 2021
de la €150
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.